- Excel Vers. ve Dili
- ingilizce 2013
Merhaba #76157 numara ile sipariş yapılmıştır.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba,5 yillik Sipariş: #76173 için ödeme yapılmıştır.
Teşekkürler
2007den beri üyesiniz, hala bu forumu anlamamışsınız, yazık.Ya bune kardeşim kullanıcılara yardımcı olmak içinde mi para ödeyeceğiz her yerde altın üyelik istiyor
Hüseyin bey kusura bakmayın sadece niyetim üyelere yardımcı olmaktı bende bunu yapamayınca araştırmadan yazdım Özür dilerim.2007den beri üyesiniz, hala bu forumu anlamamışsınız, yazık.
Bir sorun olduğunu düşünüyorsanız bana mesajla durumu iletirsiniz yada bu foruma yakışır şekilde "Arkadaşlar ben genelde soruları yanıtlıyorum, benim de Altın Üyelik mi almam gerekir?" diye sorsaydınız......
Bizde size ;
-Siteye her girdiğinizde ilk girişte sadece bir defaya mahsus "Destek Grubu" başlıklı bir yazı göreceğinizi, konuyu orada açıkladığımızı....
-Bir çok arkadaşımızın şuan Destek Grubu ünvanı ile Altın Üyelerden daha fazla imkanlara sahip olduğunu....
-Bu guruba girmek için sadece bir özel mesaj yazmanızın yeterli olacağını...
aktarırdık.
Ancak "Ya bune kardeşim...." şeklinde mesaj yazan birine neyi anlatmaya çalışayım ki.....
Merhaba,Hüseyin bey kusura bakmayın sadece niyetim üyelere yardımcı olmaktı bende bunu yapamayınca araştırmadan yazdım Özür dilerim.
Merhaba,Tüm site kurucuları ve destekcileri,
Uygulama çok doğru bir karardır.
Üye kafilesine geç katıldım kusura bakmayın.
Az önce işlemi yaptım..
Helal-i hoş olsun demek gerekir.
Bir süredir yoktum..
Hayırlısı olsun tekrar.
Kolay gelsin.
Merhaba,Siteyi belki çok etkin kullanmıyorum fakat bu ve buna benzer sitelerin bir çok kişiye ( bende dahil ) çok yararlı olduğu için altın üyelik almaya karar verdim. Bir destekte bizden olsun .
SİPARİŞ NO :76203
Merhaba,#76205 sipariş numarasının altın üyelik bedeli saat 11:15 te hesabınıza eft yapılmıştır.
Üyemiz ile görüşerek sorununu çözdük.Merhaba,
Almış olduğum excel cd'mi kaybettim. ? yenisinin temini için şartlar nedir? tekrar satın alınması gerekli midir?
Aktivasyon yapılmıştır.Merhabalar,
1 yıllık abonelik yaptım. aktive edermisiniz.
Bu arada belki yılda 1 kez buraya ihtiyaç duyuyorum fakat o 1 ihtiyaç benim günlerce hamal gibi çalışmamı engelliyor.
Saygılar, kolay gelsin.