- Excel Vers. ve Dili
- h
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 07.10.2022
az önce ödemeyi yaptım, sürekli faydalandığım bir site bizimde küçük bir katkımız olsun...
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Ben de birçok vatandaşımız gibi parasız eğitimi ve hatta tüm eğitim masraflarını devletin karşılamasını istiyorum.bilgi paylaşımı parayla olmamalı bence yanlış bir seçimdir.
http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=57910Sayın yöneticiler, yıllardır keyif alarak kullandığım foruma, ben de artık altın üye olmak istiyorum.
Ancak ben iban numaranızı alıp oraya havale ile ödeme yapmak istiyorum, bilgileri paylaşabilir misiniz?
Bir notu da siz değerli yöneticiler ile paylaşmak istiyorum, ben en az 6 kez ödeme ile ilgili başlangıç yaptım, ancak ödeme işlemlerinin yapıldığı ikinci bir siteye erişildikten sonra vazgeçişlerim oldu.
Bu sefer de öyle oldu, ama artık size yazmak istedim, ben bu aracı firmayı kullanmak istemiyorum, sizin banka bilginizi alıp, istediğiniz açıklamayı yada notu ödemeye kaydederim diyorum.
Size bir tüyo vereyim bence bu vazgeçenlerin sayısı az değil, kısaca İBAN numaranızı paylaşıp, istediğiniz notu iletirseniz katkılarda bir artış görmeniz gayet normal olacaktır.
Teşekkürler.
ElitNET'in bir Firma olduğu konusunda hemfikiriz. Benim yazdığım açıklama Firma dediğiniz için değil, "aracı" dediğiniz için di. Yani aracı bir firma değil, ulaşmak istediğiniz firmanın kendisi demeye çalıştım.Hüseyin Bey,
Bir ıban numarası yada hesap numarası ulaşmak istediğim şey bu.
Sizce çok şey mi istiyorum,
Elitnet ten bahsederken firma demem gayet normal, çünkü o bir firma.
Günümüzde ödeme seçenekleri gayet çok biliyorsunuz, ben elitnet sitesini kullanmadan hesap numaranıza ödeme yapmak istiyorum.
Şunu da kesinlikle ileteyim, ben kesinlikle elitnet i güvensiz gördüğüm için hesap numarası istemiyorum.
Sadece ödemenin böyle kolay olacağını düşündüğüm için bu konuda ısrar ediyorum.
O kadar lütfen yanlış anlaşılmasın.
Merhaba,Hüseyin Bey,
Ben ödemeyi kredi kartıyla yaptım. Aktivasyon ne kadar zaman alır acaba?
Merhaba.Merhabalar,
Ödeme yapıldı, onay olduğunda haber eder misiniz?
Üyeliğiniz aktif edildi.Hüseyin bey merhaba,
3d ödemeyi yaptım, aktif edereseniz sevinirim.
Merhaba,Merhabalar Hüseyin bey.
Ödemeden sonra fazladan bir şey yapmamız gerekiyor mu?
Teşekkürler.
Merhaba.Merhaba,
Ödeme yaptım ancak sanıyorum gün içerisinde aktif olacaktır değil mi?
Saygılar,