DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Bir işletmeye güvenmiyorsanız bilgilerinizi vermek istememeniz tabii ki çok doğal.Merhaba,
Üyelik sitenin bir tercihidir bunda bir mahsur yok. Fakat üye olmak çok tantanalı. Sizin sisteminiz çok fazla bilgi istiyor ve ben vermek istemiyorum. Onun yerine bir hesap numarası verseniz ve ücreti yatırsak açıklama kısmında da üye adımızı yazsak. Daha hızlı bir sonuç oluşturmaz mı? Var mı böyle bir şey bilmiyorum ben göremedim en azından.
Kim bilmediği bir kurama güvenebilir ki. Siz bir bankadan hizmet aldığınız da bir sürü belge imzalıyorsunuz rahat mısınız? Ya da hizmet aldığınız herhangi bir yer sizden ev adresinizden kimlik bilgilerinize bir sürü bilgi istediğinde gönül rahatlığı ile veriyor musunuz. Konuyu şahsileştirmeye hiç gerek yok. Bu günün şartları ile ilgili bir durum.Bir işletmeye güvenmiyorsanız bilgilerinizi vermek istememeniz tabii ki çok doğal.
Ancak güvenmediğiniz bir işletmeden hizmet satın almanızı da önermiyoruz.
Bir bankaya gidip "Ben kredi alacağım ama bu bilgileri vermiyorum ve belgeleri imzalamıyorum" diyebilmişliğiniz var mı?Kim bilmediği bir kurama güvenebilir ki. Siz bir bankadan hizmet aldığınız da bir sürü belge imzalıyorsunuz rahat mısınız? Ya da hizmet aldığınız herhangi bir yer sizden ev adresinizden kimlik bilgilerinize bir sürü bilgi istediğinde gönül rahatlığı ile veriyor musunuz. Konuyu şahsileştirmeye hiç gerek yok. Bu günün şartları ile ilgili bir durum.
Ayrıca ben sizin sisteminizin kullanıcı tarafından nasıl görüldüğünü şahsi fikrim olarak beyan ettim. Katılmayabilirsiniz ama ifade edişiniz hiç hoş değil. Eleştirim sisteminizin daha iyi olması içindi. Günümüzde başarılı olan tüm sistemler basit olanlardır.
Nezaketsiz yorumunuz için teşekkürler.
Email dustugunde manuel onay veriyoruz. Gece haric genelde 5 dakika 30 dak. Icinde onayliyoruz.
Hayirli olsun.teşekkür ederim ödeme tamamlanmıştır.
Merhaba,Hüseyin Bey,
Ben zamanında 1.yıllık altın üyeliği 100 tl ye satın almıştım. Şimdi görüyorum ki 5 Yıl = 50 TL KDV Dahil fiyatına düşürmüşsünüz. Sitede bir çok şeye engel koymuşsunuz. Fiyatların böylesine inmesinden dolayı önceden satın almış kullanıcılarda oluşturduğunuz maduriyeti nasıl gidermeyi planlıyorsunuz? Gerçi 50 tl sinde 100 tl sinde değilim ama rahatsız olmadığımı da söylersem yalan olur.
Merhaba,Merhaba Hüseyin Bey,
kolay gelsin
5 yıllık üyelik aidatının üyelik ödemesi yapılmıştır,
teşekkürler
Merhaba,anlamadım şimdi paylaşım sitesine ücret ödemek nereden çıktı. site büyüdüyse user ların paylaşımları sayesinde olmuştur. şimdi neden ücret talep ediliyor?
Hayırlı olsun. İşleminiz yapılmış.Sipariş #82835 Kredi kartı ile bir yıllık üyelik aldım.