DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba,dun uyelik aldim hala aktiv olmadi, neden bu kadar gecikme var.
Sizin adres ve kayıt bilgilerinizde eksikler var.5 yıllık altın üyeliğe abone oldum.Üyeliğimi lütfen aktif edermisiniz?Selamlar.
DVD deki videolar forum içerisinde de online olarak Altın Üyelere yönelik mevcuttur.Keşke dvd yerine Online Videolar olsaydı, ben dvd kullanmayalı 3-4 sene oldu. DVD negatif bir duygu yaşatıyor. Umarım dvd siz de bir olanak sunulur.
#88755 nolu siparişiniz tamamlanmadı görünmektedir. Lütfen e-postanızı kontrol ediniz.altin uyelik aldim 3 gun once hala aktif degil. bir bilgi paylasilsa cok makbule gecerdi.
Aktivasyonunuz tamamlanmıştır.Merhaba ;
havale şeklinde ödemeyi yaptım. Hesaplarınızı kontrol edermisiniz ?
Ne zaman aktif olur ALTIN ÜYELİĞ im ?
Siparişiniz ve aktivasyonunuz tamamladı.Hüseyin bey Merhaba,
Sanırım sistemde sıkıntı var 3 kez denedim sipariş veremiyorum
Merhaba,iyi çalışmalar. kredi kartıile odeme yaptım. Herhangi bir bilgilendirme yapmam gerekiyormuydu emin olamadım buradan paylaşmakta gereksiz mesaj kalabalğı yapmadım umarım.
5 yıllık altın üyelik.
Merhaba,Kart ile odeme yapiyorum ama basarisiz diye mesaj geliyor ,3 kez denedim, yurtdisinda yasadigimdan mi acaba?,yabance banka karti. Huseyin beyin hesap numarasina havale yapayim dedim aplikasyon ile bu seferde Iban numarasini tanimiyor. Paypal ile odeme imkani varmi acaba?
Merhaba, aktivasyonunuz tamamlandı, hediye DVD'niz Yurtiçi kargoya verilmek üzere hazırlandı.Merhaba,
Havale yaparak ödemeyi tamamladım. Bilgi mailini de yolladım.
İyi günler, iyi çalışmalar dilerim.