• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

Mrb. altın üyelik aldim. Aktif edebilirmisiniz ? Teşekkürler.

Salam, Huseyn bey

Men Azerbaycandan Altin uye olmak isteyirem, sadece islem tamamlaya bilmirem sonunda. 3 ferqli kartla odenis etmeye cehd etdim ama alinamdi, bu konuda yardimci olmaginizi rica edirem.
Tskler
Shahriyar

Salam, Huseyn bey

Men Azerbaycandan Altin uye olmak isteyirem, sadece islem tamamlaya bilmirem sonunda. 3 ferqli kartla odenis etmeye cehd etdim ama alinamdi, bu konuda yardimci olmaginizi rica edirem.
Tskler
Shahriyar
Merhaba,
kartla ödeme yapamıyor olmanıza ben nasıl yardımcı olabilirim bilemedim?
Bu konuyu bankanızla görüşün. Belki kartınız uluslararası ödemelere kapalıdır.
Saygılarımla.

Üyeliğimin aktif edilmesini rica ederim. Kolaylıklar.

#94959 şiparişimi onaylarmısınız ödeme bildirimi yaptım ama oldumu bilmedigimden buraya yazdım teşekkür ederim

29.9.2021 tarihinde aldığım 1 yıllık altın üyeliğim görünmüyor sanırım bir aksilik oldu düzeltebilirmiyiz.

29.9.2021 tarihinde aldığım 1 yıllık altın üyeliğim görünmüyor sanırım bir aksilik oldu düzeltebilirmiyiz.
O tarihli siparişinizde kullanıcı adı olarak "serdarada3" belirttiğiniz için altın üyelik o isme tanımlanmış.

Merhabalar,
Sipariş numaram: 95009. Altın Üyeliğimi aktif etmenizi rica ediyorum.

birde altın üyelik aldım ben
Sipariş #95018 (21.04.2022, 00:52)
bu ne zaman aktif olur uyeliğim

4 sene öncesine kadar makro ile ilgili zerre bilgim yoktu buradaki değerli hocalarımız ve değerli uzmanlar olmasa makro hakkında hiç bir şey öğrenemezdim. Bu forum sayfasından çok bilgiler öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Değerli hocalarımıza, uzmanlara ve bildiklerini paylaşan her forum üyesine teşekkür ederim, iyiki varsınız. Emeklerinize sağlık olsun.

Merhabalar 23 Nisan 2022 10.31'de Altın üyelik başvurusunda bulundum. Üyelik ne zaman aktif olur acaba?

Sipariş #95039
Lütfen üyeliğimi aktive edebilir misiniz?

Geri