• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

Merhabalar,Altın üyeliğimi aktif edermisiniz?
Sipariş #96971

Merhaba #97014 sipariş kodu ile Altın Üyelik için 26.10.2023 tarihinde başvuru yaptım. Kontrol edip üyeliğimi aktifleştirebilir misiniz?

İyi çalışmalar.

#97017 Nolu sipariş oluşturulmuş ödemesi gerçekleştirilmiştir. Üyeliğimin aktif edilmesini rica ederim.

Merhabalar,Altın üyeliğimi aktif edermisiniz?

Sipariş #97019

Merhaba altın üyelik için başvuru yaptım ancak kredi kartından ödeme yaptığımda başarısız olmuştur maili geliyor. Yardım rica ederim

Son düzenleme:
Üyeliğimi aktif edebilir misiniz acaba? 97032, teşekkür ederim

Merhaba altın üyelik için başvuru yaptım ancak kredi kartından ödeme yaptığımda başarısız olmuştur maili geliyor. Yardım rica ederim
Merhaba,

Sanal posta alınan hataları ve hata sebeplerini görebiliyoruz. Fakat sizin sipariş numaralarınız üzerinden inceleme yaptığımızda sanal posta herhangi bir işlem görünmüyor. Yani yapılan işlem bankaya hiç ulaşmamış. Tarayıcınız veya internetiniz kaynaklı bir sebepten sorun yaşıyor olabilirsiniz.
Farklı tarayıcı veya cihazdan işlem yapabilir. EFT/Havale seçeneğini kullanabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Altın üyelik almak istiyorum ama kargo bilgileri falan istiyor. Direk site üzerinden aktif edilmiyor mu altın üyelik? Yardım eder misiniz?

Altın üyelik almak istiyorum ama kargo bilgileri falan istiyor. Direk site üzerinden aktif edilmiyor mu altın üyelik? Yardım eder misiniz?
Merhaba sistemsel olarak bu şekilde isteniyor. Fatura bilgileriniz ile aynı bilgileri girebilirsiniz. Fatura kestiğimiz için bu bilgiye ihtiyacımız bulunmakta.
İyi forumlar.

Az önce 1 yıllık için havale attım ama sipariş no nerede yazıyordu göremedim bu yüzden dekont üzerindeki sorgu no yu yazdım. Kontrol ettikten sonra üyeliği aktif edebilir misiniz?

Sipariş #97048 (01.11.2023, 14:17)
Aktifleştirirmisiniz.

Altın üyeliğimi aktifleştirir misiniz. Teşekkürler.

İyi günler . Sipariş #97059 ödeme islemim tamamlandı. Üyeliğimi hemen aktif etme imkaniniz varmi acaba?

merhabalar.. Sipariş numaram #97060

Üyeliğimi aktif edebilir misiniz?

Merhaba,

Sipariş #97085 altın üyeliğimin aktifleştirilmesini talep eder, iyi günler dilerim.

Geri