• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

Peki üstadım şu anki kullandığım kullanıcı adına yönlendirme yapamazmıyız ben yanlışlıkla 52 yi eksik yazmışım diğer tüm bilgiler doğrudur. yinede teşekkür ederim.
Merhaba, aktarımınız yapıldı.

İyi forumlar dileriz.

Sayın yetkili merhaba;

Üye Adımız: unsal-akdag olan 28.02.2024, 15:12 tarih ve saatte #97532 nolu sipariş kodu ile altın üyeliği ücreti ödenmiştir. Kontrol ederek üyeliği aktif etmeniz konusunda sizlerden yardım istemekteyim. Teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla.

Merhaba,

250217

Rica etsem aktif hale getirir misiniz üyeliğimi

Altın üyelik aldım ama hesabım ile hala eşleşmedi acaba ne zaman aktif olacak excell indiremiyorum

Merhaba

Sipariş #97546 (01.03.2024, 14:45)
üyliğimi aktif eder misiniz

27.02.2024 tarihinde Sipariş#97527 kodu ile altın üyelik aldım. Üye olanlara hediye Excel cd gönderileceği beyan edilmesine rağmen adresime hediyeniz ulaşmamıştır. İlgilenmeniz rica olunur. Teşekkürler

27.02.2024 tarihinde Sipariş#97527 kodu ile altın üyelik aldım. Üye olanlara hediye Excel cd gönderileceği beyan edilmesine rağmen adresime hediyeniz ulaşmamıştır. İlgilenmeniz rica olunur. Teşekkürler
Merhaba, eğitim videoları mail ile gönderilmektedir. Tekrar maili ilettim. Posta kutunuzu kontrol edebilir misiniz?
250393

Merhabalar, Altın üyeliğimi aktif edebilir misiniz? Bilgiler aşağıdaki gibidir.

Sipariş #97562 (11.03.2024, 09:18)
KOD: AÜ-001

K.adı: tanerimo

İyi çalışmalar.

Merhabalar, Altın üyeliğimi akrif edebilir misiniz?

Sipariş #97573 (15.03.2024, 11:27)

"Ödemeleri kredi kartı veya havale ile yapabilirsiniz" şeklinde bir açıklama var, ancak yeterli olmamış sanırım

Verilen linkten sipariş işlemlerini tamamladığınızda en son adımda "Kredi Kartı" veya "Havale" seçenekleri çıkıyor karşınıza.
Havale şeçerseniz Emailinize gelen bilgiler içinde havale için hesap bilgileri bulunuyor.
Kredi Kartı seçerseniz AKBANK Güvenli Ödeme sayfasına aktarılıyorsunuz.

Umarım açıklama faydalı olmuştur.
Ödemeyi yaptım fakat hesabım aktif olmadı yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba hocam üyeliği aktif edebilirmisiniz?
Sipariş #97617 (26.03.2024, 16:26)

#97620 sipariş ID si ile ödeme yaptım. üyeliğimin aktif edilmesi için desteğinizi rica ederim.

geçen hafta ödemeyi gerçekleştirdim ancak halen üyeliğim açılmadı, yardımcı olur musunuz?

Geri