- Excel Vers. ve Dili
- 2007 Türkçe
Ativasyonunuz yapıldı, faydalı olmasını dileriz.Sipariş #92576 aktivasyonu gerçekleştirebilir misiniz? Teşekkürler.
Ativasyonunuz yapıldı, faydalı olmasını dileriz.Sipariş #92576 aktivasyonu gerçekleştirebilir misiniz? Teşekkürler.
Aktivasyonunuz yapıldı, faydalı olmasını dileriz.Merhabalar. Altın Üyeliğim Bitmiş. Yenileme yaptım az önce sipariş verdim. Aktif etmeniz mümkünmü acaba.
Teşekkür ederim.
Sipariş #92581 (25.06.2020, 13:49)
Aktivasyonunuz yapıldı, faydalı olmasını dileriz.merhabalar
Sipariş #92598
aktif edebılır mısnız ? kolay gelsın
Aktivasyonunuz yapıldı, faydalı olmasını dileriz.Sipariş #92618 aktivasyonunu sağlayabilir misiniz?
Merhaba,MErhaba
neden CD gelmedi?
Merhaba, aktivasyonunuz açıldı, faydalı olmasını dileriz...Sipariş #92672 aktivasyonunu sağlayabilir misiniz?
Merhaba , Aktivasyonunuz yapıldı, excel videoları indirme linkiniz gönderildiSipariş #92682
Aktivasyonunu sağlayabilir misiniz?
Merhaba Aktivasyonunuz açıldı, gecikme için özür dileriz.iyi günler altın üyelik satın aldım ama hala aktif değil faturam bugün geldi aktif etmek için ne yapmam gerekli?
Ödemeniz tahsil edilememiştir. Vakıfbank güzenli ödeme sayfasına Pop up açılır pencere ile bağlanarak kart bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Tarayıcınızdan izin vermelisiniz.kontrol eder misiniz? altın üyelik için sipariş verirken bir karışıklık oldu. Siparişiniz alınmıştır mesajı ve sepetiniz boş mesajını aynı anda aldım sanki. Mükerrer ödeme olmasın, ödeme olmadıysa tekrar sipariş vermek isterim