• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

Sayın bo24-24,
Altın Üyeliğiniz hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim Hüseyin Bey;
Böyle bir yoğun çalışma sitesi böyle güzel bir bilgi paylaşım portalı oluşturduğunuz için çok teşekkür ederim.Cidden ellerinize sağlık öğrenecek çok seyimiz var

Sayın EGE,

Sayın kskobi,

Sayın umit1907,

Sayın g_l_z,

Öncelikle elinize sağlık.Ancak ben fiyatların çok yüksek olduğunu düşünüyorum.Örneğin üyelerine KPSS.YGS vb. pek çok alanda görsel eğitim sunan xxxxxxxx bu işi 5tl ile 20 tl arası yapmaktadır. Fiyat düşük olması durumunda gold üye sayısı da artacaktır.

Eğer kampanya vb. bir durumda indirim yaparsanız lütfen haberim olsun. Tekrar emeğine sağlık teşekkürler.

-------------------------------
NOT: Reklam olmaması için mesajdaki link tarafımdan kaldırılmıştır. Hüseyin

Öncelikle elinize sağlık.Ancak ben fiyatların çok yüksek olduğunu düşünüyorum.Örneğin üyelerine KPSS.YGS vb. pek çok alanda görsel eğitim sunan xxxxxx bu işi 5tl ile 20 tl arası yapmaktadır. Fiyat düşük olması durumunda gold üye sayısı da artacaktır.

Eğer kampanya vb. bir durumda indirim yaparsanız lütfen haberim olsun. Tekrar emeğine sağlık teşekkürler.

Merhaba,
öncelikle Altın Üyelik fiyatı ile ilgili ilk mesajımı okumanızı rica ediyorum:
http://www.excel.web.tr/f53/altyn-yelik-t57910/post470205.html

Ayrıca yine bir başka üyemiz ile bu konunun 32. ve 33. sayfalarında yazışmalarımız olmuştu.
http://www.excel.web.tr/f53/altyn-yelik-t57910/sayfa32.html (Sayfa sonrlarında ve bir sonraki sayfanın başında.)
Bu mesajları da okursanız bu konudaki düşüncelerimi tekrar yazmama gerek kalmayacağına inanıyorum.

Yine de konu hakkında görüş, öneri veya eleştirileriniz olursa paylaşırsanız elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

Saygılar.

Sayın deryabas80,

Sayın erseljti,

Altın üyelik

Hüseyin Bey sitenizi ilk kez gördüm ve faydalanacağımı düşünerek üye oldum, 99tl ödemeyi de yaptım. Altın üyeliğim aktif midir? Siteyle ilgili genel bilgilendirme yapar mısınız?
Teşekkürler...

Merhaba. Altın Uyeliginizi baslattım. Hayırlı olsun.

Sayın raknays,

Sayın ergunaslan,

Sayın denizyukcen,

Sayin sahanbasaran,

selam arkadaş exelli yeni ögrenmeye çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Sayin ertan577,

Sayin arifcakmak,