• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Araç Yükleme Programı

Program ??

Link yayından kaldırıldı mı? Bu program lazım !!!

merhaba arkadaşlar

sn halehale nin istediği şekilde hernangi bir çözüme ulaşan oldu mu?

ya da yeni bir fikri olan?

ihtiyacım var gerçekten. farklı ölçüler için, sn mehmett in yaptığı gibi veya vba ile yapılmış bir program önerisi olan yok mu?

Merhaba,

Sayfa3'teki, 25 no.lu mesaj eki açılıyor, sorun yok,

Merhaba,
Öncelikle yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Program linkine tıkladığım zaman boş bir ekran geliyor, nerde yanlış yapıyorum yada ne yapmam lazım.

merhabalar,
ben kamyon yükleme programını indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz

Merhaba
ben programı indiremiyorum acaba bana yardımcı olabilirmisiniz.. teşekkürler iyi çalışmalar

Merhabalar,
yükleme programı gerçekten süper olmuş elinize sağlık.ama konuyla ilgili benim bir sorum olacak

**Kutu şeklinde değilde silindir şeklinde yükleme yapılıyorsa kamyona en fazla ne kadar yükleme yapılabilir?
Örneğin;uzunluk 120 cm ,yüksekliği 35 cm olan silindirden kaç adet yüklenebilir.

"palete kutu dizme programı" adlı başlıkta bende bu konuyu baya irdeledim demekki böyle bir problem var yani bu durum birçok kişi için problem teşkil ediyor

Merhabalar,
yükleme programı gerçekten süper olmuş elinize sağlık.ama konuyla ilgili benim bir sorum olacak

**Kutu şeklinde değilde silindir şeklinde yükleme yapılıyorsa kamyona en fazla ne kadar yükleme yapılabilir?
Örneğin;uzunluk 120 cm ,yüksekliği 35 cm olan silindirden kaç adet yüklenebilir

bir gelişme oldumu

Merhaba,

Önce silindirin hacmini hesaplayın,

Sonra kamyonun hacmini silindirin hacmine bölün,

Silindirin Hacmi Nasıl Hesaplanır?

H = taban alanı x yükseklik
H = π.r.r.h
(π (pi sayısı)=3,14 alırız, r taban yarıçapı, h yükseklik)

(konserve tenekesi)

örnek: Taban yarıçapı 4cm ve yüksekliği 5cm olan silindirin hacmini bulunuz.(π=3,14)

H= 3,14 x 4 x 4 x 5= 240 cm küp

NOT ; 1 metreküp = 1.000.000 cm küp'tür,

Kolay gelsin.

Geri