• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Arama sonucunda hata

s.a.

Textbox ta bilgi girişini aşağıdaki kodlarla yapıp,

Private Sub TextBox33_Change() Dim myarr() As String, k As Range, adr As String, a As Long ListBox1.ColumnCount = 5 ReDim myarr(1 To 5, 1 To 1) ListBox1.RowSource = vbNullString Set k = Range("A:A").Find("*" & TextBox33.Text & "*", , xlValues, xlWhole) If Not k Is Nothing Then adr = k.Address Do a = a + 1 ReDim Preserve myarr(1 To 5, 1 To a) myarr(1, a) = k.Value Set k = Range("A:A").FindNext(k) Loop While Not k Is Nothing And k.Address <> adr ListBox1.Column = myarr ListBox1.ColumnWidths = 100 End If Erase myarr Set k = Nothing End Sub

listboxsa arama sonucu bilgileri getiriyorum. Ancak, listboxta arama sonucu gelen liste üzerinde herhangi bir kayda bastığımda,

Private Sub ListBox1_Change() sira = ListBox1.ListIndex + 1 For X = 2 To 33 If X = 6 Or X = 10 Or X = 13 Or X = 17 Or X = 29 Then Controls("textbox" & X - 1) = Format(Cells(sira, X), "dd.mm.yyyy") Else Controls("textbox" & X - 1) = Cells(sira, X) End If Next End Sub

yalnızca A1 deki kişiye ait bilgiler geliyor. Bu hata hakkında bu üstadlar yardımcı olursa memnun olurum..

Selametle.....................................

Geri