HACI46
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- windows 10 Pro TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 18-04-2025
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Yine bir konuda yardım ve deneyimlerinize ihtiyacım var, ilgilenen kardeşlerimize şimdiden teşekkürler
Çalışmakta olduğum 3 ad User Form var,
UserForm1 [FrmCariListesi] , UserForm2 [FrmCariEkstre] , UserForm3 [FrmTahsilat]
Yine bir konuda yardım ve deneyimlerinize ihtiyacım var, ilgilenen kardeşlerimize şimdiden teşekkürler
Çalışmakta olduğum 3 ad User Form var,
UserForm1 [FrmCariListesi] , UserForm2 [FrmCariEkstre] , UserForm3 [FrmTahsilat]
- Örnek Çalışma Kitabına tıklayınca veya AnaSayfa Üzerinden “Programı Aç” butonuna tıklayınca ilk açılan UserForm1 [FrmCariListesi] dir,
- Bu form üzerinde “EKSTRE” Butonuna tıklayınca UserForm2 [FrmCariEkstre] Form u Açılıyor ve UserForm1 [FrmCariListesi] arkada açık bekliyor.
- UserForm2 [FrmCariEkstre] Form üzerinde ki “İŞLEM YAP” Butonuna tıklayınca UserForm3 [FrmTahsilat] Form u açılıyor, arkada UserForm2 [FrmCariEkstre] Form u ve UserForm1 [FrmCariListesi] Form u Açık bekliyorlar.
- UserForm3 [Tahsilat] Form u üzerinde işlemlerimi yaptıktan sonra “Kaydet” butonuma tıklayınca işlem kaydını yapıyor ve (unload FrmCariEkstre) UserForm2 [FrmCariEkstre] ) Form unu kapatıyorum. Buraya kadar sıkıntım yok.
- ________________________________________________________________
- Bura da olmasını istediğim ? = 4. Adımda “Kaydet” Butonuna tıkladığımda
- ( Unload FrmCariEkstre ) UserForm2 [FrmCariEkstre] burayı kapatıyorum ya hemen tekrar
- UserForm1 [FrmCariListesi] ndeki “EKSTRE” Butonuna Click Yapmak.
- Şöyle denedim olmadı, FrmCariListesi.BtnEkstre_Click ; 'BtnEkstre_Click olmadı'
- Bu kodun doğrusu nedir, yardımcı olur musunuz.
- Herkese sağlıklı günler dileği ile Selamlar.
Ekli dosyalar
-
160.6 KB Görüntüleme: 23