DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Kolay GelsinHarika elinize sağlık istediğim tam olarak buydu.
Merhaba, Çalıştığım yerde bir talimat programına ihtiyaç oldu, para verip yazıdrıdk ama o kadar karışık ve detaylı bir sürü girişler olan bir programki kullanılmıyor. Benimde aklıma öğrencilikte kullandığım bu site geldi baktım, buldum, yapanların emek harcayanların ellerinme sağlık. gerçi çok hızlı hızlı indirdim açtım filan ama ben çalıştıramadım, çok basit seviyede bir soru olacak benimki fakat rar dosyasını açınca düz excelde yazılar çıkıyor. programı aktifleştirmem için ne yapmam gerekli?Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.
--------------------------
Konuya Olumlu Veya Olumsuz
Dönüş Yapmanız.
Konuyu Takip Eden Diğer Site
Sakinleri Açısından Faydalı Olucaktır.
Merhaba, Çalıştığım yerde bir talimat programına ihtiyaç oldu, para verip yazıdrıdk ama o kadar karışık ve detaylı bir sürü girişler olan bir programki kullanılmıyor. Benimde aklıma öğrencilikte kullandığım bu site geldi baktım, buldum, yapanların emek harcayanların ellerinme sağlık. gerçi çok hızlı hızlı indirdim açtım filan ama ben çalıştıramadım, çok basit seviyede bir soru olacak benimki fakat rar dosyasını açınca düz excelde yazılar çıkıyor. programı aktifleştirmem için ne yapmam gerekli?
çok teşekkürler. Valla bu basit soruyla sizi meşgul ettim ama artık affınıza sığınarak soruyorum.
Not: makro güvenlik açık oficce 2007 var.