Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bankaya gönderilen hakem listesi kurum maaşları içinden aktar tuşuna basınca diskete bilgileri aktarıyor, bilgileri cd ye yazmasını istiyoruz. Dosya ektedir.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Eğer aranızda daha önce mali tablo hazırlayan ve nakit akış tablosu hazırlayan arkadaşlar varsa dosya şeklinde gönderebilirseniz inceleyip yani bir formatla bir tablo oluşturmam gerek ve nerden başlayacağımı bilmiyorum yardımlarınızı rica ediyorum.
Not: Araya başka konu mesajı girince mesajı tekrarlamak zorunda kaldım.
Üstadım,
diski D olarak seçince "Run time error '75' Path file/access hatası" verdi.
cd yazılımı sürücü yazmaya uyumlu değilse yazmaz bunun için dosyayı yanına veya sürücülerin birine yazdırarak kayıt yap sonra cd yazılımı ile ilgili proğramlar var nero gibi onunla yazdır
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.