Bir Çekiliş Program Yardımı Ricası..

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 eng
Merhaba,

Benim için çok önemli olan bir konuda, siz bilgili ve ilgili arkadaşların yardımını rica ediyorum.

İş yerinde düzenleyeceğimiz bir çekilişi excel ile yapmak istiyorum.
Çekilişe katılacak olan kişileri sheet 1'e ekleyeceğim. Yaklaşık 34 kişi..
Çekilişe katılacak olan kişiler, sheet 2'den kendi ismini seçecek ve butona bastıktan sonra random olarak eşleştiği kişi ekrana gelecek, aynı zamanda sheet 1'de bulunan alana bu eşleşmeler eklenecek.
Burada önemli olan, daha önce eşleşmiş olan bir kişi tekrar kuraya katılmayacak ve tüm eşleşmeler bu şekilde tamamlanacak.

Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2010 & ACCESS 2007 ENGLISH
Selam Dostum,

Ekteki dosyayı inceler misin?

Yorumlarını yazarsan, istediğin şekilde update ederim, kullan diye basit birşey hazırladım.

Bu arada Yılbaşı yaklaştı tabi, şirketlerde yılbaşı çekilişleri başladı dimi :)
(Nefret ederim :) )

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 eng
Selam Dostum,

Yorumlarını yazarsan, istediğin şekilde update ederim, kullan diye basit birşey hazırladım.

Kolay gelsin.
Selam üstadım,
Öncelikle çok teşekkür ederim. Bu haliyle bile kullanabilirim, eline sağlık..
Yalnız küçük bir rica daha olabilir; "Kura Çek" dedikten sonra eşleştiği kişinin ismini de aynı sayfada görebilir miyiz? Olursa eğer, çok güzel olur.
Evet, yılbaşı çekilişleri başladı şirketlerde. Bakalım kime hediye alacağız :)

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2010 & ACCESS 2007 ENGLISH
Selam Dostum,

Ektekini inceler misin?

İşte olduğum için çok test edemedim, bir sorun olursa haber verirsin.

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 eng
Selam Dostum,

Ektekini inceler misin?

İşte olduğum için çok test edemedim, bir sorun olursa haber verirsin.

Kolay gelsin.
Merhaba,

Programı denedim, tek sorunumuz şu oldu üstadım: "Kime Hediye Alacaksın" bölümünde çıkan bir kişi, başka bir çekilişte de çıkabiliyor. Bunu engelleyebilir miyiz? Herkes birer kez çıksın istiyorum.

Hediye çekilişine katılacak isimleri başka bir sütundan da besleyebiliriz? Bu konuda veya ismi çıkan bir kişinin bir daha çıkmaması konusunda yardımcı olabilir misin?

Excel Vers. ve Dili
2007 TURKCE
Selam Dostum,

Kolay gelsin.
Kolay gelsin iyi çalışmalar, benimde bir çekiliş programına ihtiyacım var. Önce konuyu acıklayayım , 5 grup 5 farklı ile gidiyor bu 5 kişinin altındada ortalama 5 er kişi çalısıyor. Her birine konisyon diyoruz yani 5 komisyon baskanı 25 tanede komisyon üyesi var ,bir sorunda bu komisyon üyelerinin içimde 1 tane mak müh 1 elektr muh 2 de inş muh oluyor. Simdi göreve gidilecegi zaman seçim yaptırıp programa herkesin sansına hangı il cıkarsa, yani 5 işl 5 baskan 4 yada 5 üye karısık seçim yaptırabilirmiyiz

Excel Vers. ve Dili
2007 TURKCE
kusura bakmayın altın üyelikde yaptım ama dosya nerden yükleniyor bulamadım bir türlüü

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Bir tane çekiliş dosyası hazırladım.
Toplu Kura, Tek Tek Kura ve Otomatik Kura seçenekleri mevcut. Dosya üzerinde açıklama yaptım.
*Aynı görev(rütbe) olanlara aynı değeri veriniz. Bir nevi seri başı uygulamasına benziyor.

Ekli dosyalar