Bir hücre içine birden fazla veri girmek

Excel Vers. ve Dili
2003 - türkçe
Mesajın ekindeki dosyada görüldüğü üzere her müşteri için bir satır kullanılıyor. Fakat borç, tarih, v.s. verileri her müşteri için birden fazla... ve bu bilgiler sıra numarası ile çağırıldığında bir forma yerleşiyor. Nasıl yapılabilir?

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Başlığınızı "Bir tablodan istenilen değerlerin alınması" şeklinde düzenlerseniz daha doğru olur.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 - türkçe
Kardeşim Allah razı olsun. Ama istediğim tam olarak şu: borç bilgilerini tarih tarih aynı hücreden almasını istiyorum. Her satırda 1 müşteri olacak. Satır kayması olmayacak. 3 boyutlu bir tablo yani. inşallah anlatabilmişimdir. Bu arada hayırlı cumalar...

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Örneğinize birden çok veri ekleyerek manuel sonucu gösterin.
(ne istediğinizi tam anlayamadım)

Excel Vers. ve Dili
2003 - türkçe
Bu sefer daha detaylı açıkladım. Allah razı olsun.

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Pek şık olmadı ama yinede eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 - türkçe
Kardeşim ellerine sağlık çok muazzam bir şey olmuş ama çok karmaşık. Şöyle bir şey mümkün mü peki? borç bilgilerini her müşteri için numaralarına göre ayrı sekmelerde tablo halinde oluştursak ve örneğin 1 numarayı çağırdığımızda 1 nolu sekmedeki tabloyu alsa formun içine yerleştirse. bu öncekine göre daha kolay olur sanırım. ama doğruyu söylemek gerekirse döktürmüşsün... :)

Excel Vers. ve Dili
2003 - türkçe
Kardeşim ellerine sağlık muazzam olmuş, döktürmüşsün… :) ama çok karmaşık. Peki şöyle bir şey mümkün mü? Borç bilgilerini her müşteri için numaralarına göre farklı sekmelerde tablo halinde oluştursak ve ilgili numarayı çağırdığımızda o sekmedeki tablonun içeriğini forma yerleştirse. çok sağol kardeşim...