- Excel Vers. ve Dili
- 2010
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 23-01-2020
Arkadaşlar ben normal excel sayfasında yola devam etmek istiyorum cem bey sizin çalışmanız çok güzel yalnız bilgiler girilirken excel sayfasında çalışmak daha kolay ve basit geliyor ve patronun ürünlerle ilgili çok farklı istekleri oluyor yeni sütün eklenmesi ve formül eklenmesi için normal excel sayfası daha iyi çünkü ben macrolardan hiç anlamıyorum . sizin yaptığınız çalışmayıda bu sayfalarda geçiş için kullanırsak çok güzel olacak sizin yardımlarınızla eski programım daha güzel hale gelecek. bana kızmayın ama bizim üründe çok işlem var onun için user form kullanamıyorum
arkadaşlar benim bir sorunum var sayfa aktarımını formül il yaptım ama veri girişinde bilgiyi hücreye girdiğimde diğer hücreye geçerken yaklaşık 30 saniye bekleme yapıyor. altta da 4 işlemci çalışıyor diye yazıyor. dosyayı ekleyemedim çok büyük geliyor tamamen formüllü üç sayfa yaptım 2000 satırlık A -S sütünları arası
arkadaşlar benim bir sorunum var sayfa aktarımını formül il yaptım ama veri girişinde bilgiyi hücreye girdiğimde diğer hücreye geçerken yaklaşık 30 saniye bekleme yapıyor. altta da 4 işlemci çalışıyor diye yazıyor. dosyayı ekleyemedim çok büyük geliyor tamamen formüllü üç sayfa yaptım 2000 satırlık A -S sütünları arası