DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Tam da anlatmak istediğim buydu.sayın hocalarım
forumda beni dövmediğiniz kaldı. 10-15 yıldır üye olabilirim ancak sizler kadar bilmediğimi biliyosunuz herhalde. sizlerin Bilgileriniz kurgularınız analizlerinizin % 1 i ancak bende var. uğraşmadan sorduğumu zannediyonuz ama biraz fazla olmuyor mu yüklenmeniz.
Korhan Hocam buna benzer bir soruma çözüm yapmıştı ancak orda 2 sütunlu bir çalışma idi
Ekli dosyayı görüntüle 233609
çok irdeledim ama yapamadım çıkamadım işin içinden dün akşamdan beri. soruyu sormak zorunda kaldım.
az önce kaydır içinde dizi formülü olduğu için çıkamadım ama
=EĞER(C6<>$E$4;"";KAYDIR($G$5;0;KÜÇÜK(EĞER(($I$6:$AM$6<>$C6)*($H$6:$AL$6=$C6)>0;SÜTUN($G$6:$AK$6)-SÜTUN($G$6)+1;"");EĞERSAY($C$5:$C6;$C6));1;1)) ile denedim oldu uzmanamele hocamın ikazı sonrası düşündüm -SÜTUN(G6)+1 eklemesiyle sonuca gittim. keşke aklıma gelseydi diye düşünüyorum bazen
ama hocam soru soruyorum, ya sen 15 senedir burdasın bunları da mı bilmiyosun demenize üzülüyorum. her soruda her formül her çözüm analitiği aklıma gelmiyo hele bazı zor formüllerde dizi formüllerinde. (hocam ben sormadan önce daha önce sordum mu dosyaları kurcalıyorum bazen çok basit soru sormuş olduğumun cevabı gelince farkına varıyorum)
Lütfen fırça atmasanız artık.