- Excel Vers. ve Dili
-
Office 2019 Pro
Türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 07-04-2023
Merhabalar. Örnek olarak eklediğim dosyada gördüğünüz üzere basit bir üretim takip tablomuz var ve bu takip haftalık olarak farklı sayfalarda toplanıyor. Ancak yıl sonunda veya belirli aralıklara tezgah verimliliği raporladığımızı düşünelim. Bu durumda verimleri her sayfadan ayrı ayrı kopyalamak biraz sıkıntı olacaktır.
Bu nedenle verimlilik oranını tek bir sütunda alt alta nasıl yazabilirim? Örnek dosyada sadece 3 hafta var ama bu sayı artacak haliyle.
Not: Dolaylı Formülü kullanarak diğer sayfalardan veri çekebiliyorum.(Hafta 1 sayfasında) Ama sadece yan yana gösterebiliyorum. Aynı sütunda alt alta gelecek şekilde nasıl yaparım? Yardımlarınız için teşekkürler.
Bu nedenle verimlilik oranını tek bir sütunda alt alta nasıl yazabilirim? Örnek dosyada sadece 3 hafta var ama bu sayı artacak haliyle.
Not: Dolaylı Formülü kullanarak diğer sayfalardan veri çekebiliyorum.(Hafta 1 sayfasında) Ama sadece yan yana gösterebiliyorum. Aynı sütunda alt alta gelecek şekilde nasıl yaparım? Yardımlarınız için teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
14.1 KB Görüntüleme: 12