hücre biçimlendirmelerinide kontrol ediyorum ama bende sorun var hocam ötv yi doğru hesaplıyor ama ekleden sonra listbox da hatalı rakam gösteriyor tabiki veritabanındada
aynı yine zafer hocam..herkesden cok özür diliyorum çok meşgul ettim ama kafa sıyırtıyor walla bendeki dosyayı yeniden gönderiyorum incelerseniz sevinirim
leventm hocam rica edsem bide siz bakabilirmisiniz acaba?
sorun:
**textboxlarda doğru hesaplıyor ama ekle dedikten sonra yanlış hesaplıyor ötv yi ve yanlış rakamı kaydediyor
**birde yazdır button unda bir sorun var hocam..
tarih.Value = Format(Date, "Short Date") satırından sonra aşağıdaki satırı ilave edin.
ListBox1.RowSource = ""
Yazdır butonu içinde aşağıdaki kodu deneyin.
[vb:1:7c590f370b]Private Sub CommandButton1_Click()
On Error Resume Next
If ilk = "" Or son = "" Then GoTo 10
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut From:=ilk, To:=son, Copies:=ComboBox1, Collate _
:=True
Exit Sub
10 ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=ComboBox1, Collate:=True
End Sub
[/vb:1:7c590f370b]
levent abicim tşk ederim yazıcı sorunu tamam ama ötv hala aynı durumda gerçek rakamın 100 katı fazlasını gösteriyor...başka bi incelik olabilirmi acaba? :kafa:
ekte gönderdiğim dosyada userform un en altında bulunan 4 adet textbox da numeric formatta sorunum var ekle değiştir ve userform_initialize de bu formatları doğru yazmama rağmen bi sorun var yardım pls....
levent abi rica etsem aşağıdaki 4 adet textbox ı faal vaziyete geçirebilirmisin (eklede değiştirde ve form açılışında doğru rakamları vermesi gerekiyor)beynimi uyuşturdu iyice walla :kafa:
Kod:
kdvsi = Val(miktar * fiyat) + Val(nakliye) * 0.18
bu formulde toplama hatası veriyor başka bi yolu varmıdır?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.