boş odalar listesi

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-11-2024
Arkadaşlar hepinize önce hayırlı işler diliyorum forumda ve excel de cok yeniyim otel ön bürosunda kullanılmak üzere bir boş odalar listesi düzenlemek istiyorum yardımlarınızı rica ediyorum ek dosyada durumu biraz anlattım ama kısaca özetleyeyim bugünün boş odaları+yarın çıkış yapacak odalarıda bir a4 sayfa üzerinde gösteren ve her gün yeniden hazırlanan bir tabloya ihtiyacım var yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
geniş açıklama dosyada mevcuttur

saygılarımla

Ekli dosyalar

Mustafa MUTLU

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 32 Bit
Bak bakalım işine yarar mı ?..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
25-11-2024
Sayın Musafa bey ellerinize sağlık işlerimizin yoğunluğundan daha yeni bakabildim çok güzel olmuş Allah razı olsun sizden şayet zamanınız olursa belgedeki BOŞ odalar kısmı ile SONUÇ sayfasındaki oda numaralarını olması gereken sütünlarda nasıl harmanlayabilirim tarif etmenizi yada dediğim gibi vaktiniz olursa ekli dosyaya tekrar bakmanızı istirham edeceğim dosyaya küçük bir acıklama tekrar yazdım

Hayırlı işler diliyorum

Ekli dosyalar

Mustafa MUTLU

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 32 Bit
Sayın Musafa bey ellerinize sağlık yeni bakabildim çok güzel olmuş Allah razı olsun sizden
şayet zamanınız olursa belgedeki BOŞ odalar kısmı ile
SONUÇ sayfasındaki oda numaralarını olması gereken sütünlarda nasıl harmanlayabilirim tarif etmenizi yada dediğim gibi vaktiniz olursa ekli dosyaya tekrar bakmanızı istirham edeceğim dosyaya küçük bir acıklama tekrar yazdım

Hayırlı işler diliyorum
Harmanlamayla neyi kasdediyorsun.
Biraz açarmısın.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
25-11-2024
Diğer sayfadaki ''BOŞ'' oda numaralarıyla SONUÇ sayfasında sizin işlem yaptığınız rakamların gerekli olan sütunda yani ''STD--STD ye HCP--HCP ye gelecek şekilde'' küçükten büyüğe doğru sıralanması ÖRNEK:BOŞ isimli sayfadaki C11 ile başlayan sütundaki rakamların SONUÇ sayfasına taşınarak SONUÇ sayfasında A3 hücresiyle başlayan sütunda gösterilmesi ben söyle yapmistım : förmğl yazdığım hücre SONUÇ sayfası A3 içerisine =BOŞ!C11 ve förmülü aşağıya doğru kopyaladım ama otomatik bir sıralama yapamadım

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum