Butonlara aynı isimi verme hakkında...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002 (Türkçe)
Özür dilerim dalgınlık işte...
Gönderiyorum...(220 ohm direnç ve led olanı )( 25. pin toprak olacak ve ledlere bağlanacak )
Birde birşey söyliyecem class modül ile bu iş olacak gibi. Şimdi çalışmaya başladım. Sadece Select case konusunda takıldım. Onu inceliyorum.

Gönderdiğim devrede ayrıca port okuma ile de ilgilidir. Lazerli alarm için kullanmıştım. Anahtar yerine röle koymuştum. Bilgisayar bangır bangır bağırıyordu, devre çalışınca...

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Teşekkür ederim. İlk fırsatta bu uygulamayı deneyeceğim.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Aslında bu başlığı açmanız çok iyi oldu. İleride yeni bir başlık açarak burada excelde yapılan seri ve paralel port uygulamalarını yayınlayabiliriz. Böyle bir başlık için ben çalışmaya başlıyorum, bu konuda sizlerden de ciddi katkı rica ediyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002 (Türkçe)
Böyle bir konuya vesile olduğum için gurur duydum.

EXCEL için canım feda.Tüm kanımla canımla yardıma hazırım. Sadece şu konuyu bir halledeyim daha neler yapacağım. Arabamı kullandım demiştim. Oyuncak araba degil Dacia Solenza marka arabam var onu yürüyen aksam hariç yönetmiştim. Diğer yerleri için pnömatik veya hidrolik sistemler gerektiği için, birazda maliyetli olduğu için deneyememiştim. Ayrıca paralel port okuma ile ilgili olarak alarm devrelerinden bilgisayara bilgi gönderme üzerindede çalışmıştım. Bu ve bunun gibi şeylerle uğraşmıştım. Amatör olarak...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002 (Türkçe)
Sevgili Leventm hocam;

Benim konuyla ilgili bir gelişme var mı ? Ben birkaç gündür çalışıyorum. Ama bayağ zorlandım, galiba EXCEL beni yendi. Kaç gündür yolmaktan kafamda saç kalmadı. Ben bu işi beceremiyeceğim.Özür dilerim.

Çalıştığım dosyayı gönderiyorum. Umarım bir faydası olur.

Saygılar...

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Eğer fırsat bulup devreyi kurarsam deneme yapacağım. Kesin bir süre veremiyorum maalesef.