• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma Günü Hesaplama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aspava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aspava

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2016 TR 32 Bit
Merhaba Örnek Dosya'da belirtiğim günü bir personelin toplam'da çalıştığı günü bulmam gerekiyor. Bazı Personeller birden fazla kez giriş çıkış yaptıkları için gün hesaplarını net hesaplayamıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Makro çözümüde kullanabilirim derseniz eki deneyin.
Ayrıca;
Diğer gün farklarında Başlangıç yada bitişi gün farkına eklemediğiniz halde 1 gün çıkan veriyi neden 2 ye tamamlamadığınıza anlam veremedim ama yinede 1 çıkan sonuçları 2 ye tamamlattım.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba muygun Teşekkür ederim. Fakat asıl dosyama uyarladığımda bazı sorunları fark ettim. Sicil numarası aynı kişilerin çalıştığı günleri toplaması gerekirken , aşağıya aynı kişiden tekrardan açıyor. Ben yenilenleri kaldır ile kişileri tek kişiye düşürüp formüller ile ilk giriş son çıkış farkını hesaplatıyorum. Fakat arada giriş çıkış olanları nasıl yapabilirim kafam basmıyor.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-04-29 171525.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-29 171525.png
    161.1 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Merhaba Günaydın soruyu biraz daha basitleştirmeye çalıştım. Sicil numarası aynı olan birden fazla kez giriş çıkış yaptıysa çalıştığı günü toplamına nasıl ulaşırım. Dosyada 200 farklı kişi olduğu için manuel yapmak gerçekten zor oluyor.

Ekli dosyalar

• 1714456697812.png
    1714456697812.png
    6.2 KB · Görüntüleme: 8
Teşekkür ederim. Orjinal dosyamda deneyeceğim.

Geri