Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Örnek Dosya'da belirtiğim günü bir personelin toplam'da çalıştığı günü bulmam gerekiyor. Bazı Personeller birden fazla kez giriş çıkış yaptıkları için gün hesaplarını net hesaplayamıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba;
Makro çözümüde kullanabilirim derseniz eki deneyin.
Ayrıca;
Diğer gün farklarında Başlangıç yada bitişi gün farkına eklemediğiniz halde 1 gün çıkan veriyi neden 2 ye tamamlamadığınıza anlam veremedim ama yinede 1 çıkan sonuçları 2 ye tamamlattım.
İyi çalışmalar.
Merhaba muygun Teşekkür ederim. Fakat asıl dosyama uyarladığımda bazı sorunları fark ettim. Sicil numarası aynı kişilerin çalıştığı günleri toplaması gerekirken , aşağıya aynı kişiden tekrardan açıyor. Ben yenilenleri kaldır ile kişileri tek kişiye düşürüp formüller ile ilk giriş son çıkış farkını hesaplatıyorum. Fakat arada giriş çıkış olanları nasıl yapabilirim kafam basmıyor.
Merhaba Günaydın soruyu biraz daha basitleştirmeye çalıştım. Sicil numarası aynı olan birden fazla kez giriş çıkış yaptıysa çalıştığı günü toplamına nasıl ulaşırım. Dosyada 200 farklı kişi olduğu için manuel yapmak gerçekten zor oluyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.