Cari Hesap Programı Çok Kullanışlı

okanaydogan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
28-11-2028
Merhabalar indirme linki hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz
teşekkür ederim

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
Zip şifrelenmiş

ccuneyt13

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe (64 bit)
01-11-2026

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
hala zipli ve şifre istiyor ziplemeden denediniz mi

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
dosya turu .7z gorunuyor .xlsm yapınca da calısmadı

Son düzenleme:

ccuneyt13

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
01-11-2026
ziplenmemiş linki eklemiştim, direkt excel dosyasını,
zipli değil nasıl bir şifre istiyor ki ?

burdaki dosyayı indirdiğinizden eminsiniz değil mi ?

Uzantısı .xlsm

255817

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
belki baskası dogrular

.7z dosya turu nedir

.7z dosya türü, 7-Zip adı verilen ücretsiz, açık kaynaklı bir dosya sıkıştırma aracı kullanılarak oluşturulan arşivlenmiş bir dosya türüdür. Bu dosya formatı, AES-256 şifrelemesi ve yüksek sıkıştırma oranları ile bilinir.
7-Zip, LZMA ve LZMA2 gibi sıkıştırma algoritmalarını kullanır ve çoklu dosyaları tek bir arşiv dosyası olarak sıkıştırabilir. Bu sayede dosya boyutunu azaltarak, depolama ve gönderim süreçlerini kolaylaştırır2.
7Z dosyalarını açmak için 7-Zip programını kullanabilir veya diğer uyumlu sıkıştırma yazılımlarıyla da açabilirsiniz.

burda da sorun yok gorunuyor ancak bende bu sorun oldu baskası olmuyor derse sorun bende olabilirAdsız.jpg

Son düzenleme:

recepilik26

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 TR
21-09-2026
Merhabalar,

Herhangi bir şekilde şifre istemiyor.

255819

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
boş bir excel .xlsm ekler misiniz dosya.co dısında bir yere

2017 de eklediginiz dosya sorunsuz .xlsm olarak hala iniyor ve calısıyor vba kısmına baktım kilitli de degil kodlar acık

Son düzenleme:

systran

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2021 PRO [TR]
xlsm dosyalarını 7zip ile ilişkilendirmiş olabilir misiniz?

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
Onlarca .xlsm dosyam var onlarda bu tepki yok salimen yerlerinde oturuyorlar ve ilişkilendirmeyi kontrol da ettim, dosya açılmıyor kargacık burgacıklaşıyor ve bununla ilk defa karşılaştım. Sorunun cozumu başkası indirip gozlemlerse ve buraya yazarsa açığa cıkabilir.

ccuneyt13

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
01-11-2026
Talep edenler olduğunu görüp ilk mesajdaki dosyayı indirip harici link sitesine yükleyerek paylaştım, zip açılmıyor dediğiniz için (dosyanın ilk mesajdaki türü .rar) dosyayı zipli halinden çıkarıp sadece exceli harici siteye yükledim. İndirdiklerimi yüklediklerimi bütün hepsini sildim harici linkteki kendi yüklediğim dosyayı tekrar indirdim açmayı denedim herhangi bir sorun oluşmadı. İndirdiğiniz dosyaların hem rar uzantılı olan hem xlsm olan dosyaların bulunduğu klasörün resmini atmanız mümkün mü ? Klasör görünümü ayrıtılar olup tür başlığı görünecek şekilde.

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
Sayın @ccuneyt13
Mudahaleniz için teşekkür ederim, sanırım onerileriniz benim için. Bu dogru ise dosya.co sitesinden indirme linki goruntusunu ekledim ve sagda dikkat ederseniz şifre de verilmiş. Dosya zip , indirip sağda verilen şifreyi girince de zip açıldı ve dosya 15 mb gorundu ayrıca bir exe ve calıstırmadım. Birinci mesajdaki dosya açılıyor ve calısıyor onda sıkıntı gormedim, sadece guncellemesini gormek istedigimden son verilen linlerdeki dosyayı indirdim ve 20 25 yıllık excel hayatımda ilk defa bu şekilde şifresi de dosya.co da verilen bir zip ve içinde de bir exe ile karşılaştım

Adsız2.jpgAdsız.jpg

Ayrıca malwarebytes ile de taradım ve virus ya da zararlı olarak da nitelenmedi ... Dağıtım sitesi olarak daha önce dosya.co da problemlere rastlamıştım ve kullanmadım, sayın @recepilik26 ya bu yuzden başka dağıtım sitesi denemesini onermiştim ama aynı siteden yeniden geldi.

Son düzenleme:

ccuneyt13

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
01-11-2026
Sayın @cems sanırım sorunu anladım, siz dosya.tc vb sitelerin asıl dosya yerine kullanıcılara reklam vs. bulaştıran dosyaları bulaştırma yöntemlerine maruz kalıyorsunuz.
Sorun şu olduğunu tahmin ediyorum,
Siz link açılınca aşağıdaki pencereden

255836
Dosya İndir butonuna basıyorsunuz,
İlk kez bu butona basınca site tarayıcınızda 2. bir sekme açıyor,
Aşağıdaki gibi;
255837

ve siz açılan şu aşağıdakine benzer alandaki reklam virus trojen artık her neyse bilemiyorum onu indirmeye çalışıyorsunuz,

255838

aslında yapmanız gereken o 2. açılan sahte indirme sekmesini kapatıp ilk açılan sayfayı tekrar seçip (alttaki gibi)
255839

buradan tekrar ilk yaptığınız gibi Dosya indir butonuna tıklamanız gerekiyor.

255840

Maalesef bu tür ücretsiz upload siteleri "ücretsiz" olmaları nedeniyle kullanıcılara böyle şeylere tıklayıp para kazanma yoluna gidiyorlar.
dediğim sırayı takip edin 1. kez Dosya İndir tıkladıktan sonra açılan sahte siteyi kapatıp tekrar Dosya İndir dediğinizde asıl excel dosyası inecektir.

Son düzenleme:

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
dosya.co yu bu tuzakları nedeni ile kullanmadım ve onerinizi defalarca denedigim halde başka çıkış bulamadım ve başka dağıtım sitesi önerim de denenmediği icin update dosyayı gormekten de vazgectim. 4mb siteye, acık dosya olarak sanırım yuklenir de, bu sınırdan emin degilim ama denenebilirdi de ... 1 ci mesajdaki dosya calısıyor bu ise tuzak ortamında ugrastırıyor. Vazgeçtim ..

ccuneyt13

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
01-11-2026
Öncelikte benim yüklediğim dosya, 1. mesajdaki dosya ile aynıdır.
Daha önce de belirttiğim gibi altın üye olmayan ve dosya linkin yenilenmesini talep edenler olduğu için 1. mesajda yer alan sadece altın üyelerin indirebildiği dosyayı indirim ücretsiz bir siteye yükledim.

Defelarca denedim olmadı değiğiniz husus son 36 nolu mesajımdaki yöntem dışındaki denemeleriniz diye anlıyorum, zira bu mesajdaki denenirse indirmeme ihtimali yok.

Yinede sizin için başka bir site olan dosya.tc adresine yüklüyorum, update dosyadan ziyade sizin bu tip sitelerden zarar görmeden dosya indirme veya paylaşabilme deniyiminize katkı verebilme niyetiyle.

36 nolu mesajımdaki gibi dosya.co dan paylaşılan dosyaları sorunsuz indirebilirsiniz,

Aşağıdaki linkten de 20-30 saniye tam bilemiyorum geri sayım sayacı bittikten sonra İndir butonu aktif olunca dosyayı indirebilirsiniz.
Bu sitede İndir dedikten sonra indiriyor normal sorunsuz exceli ancak aynı anda bir reklam sitesi açıyor.

Saygılar.

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
Dosyayı ziplemeden 10 gb kadar https://filebig.net/ dagıtım sitesine yukleyebilirsiniz

Öncelikte benim yüklediğim dosya, 1. mesajdaki dosya ile aynıdır.
Daha önce de belirttiğim gibi altın üye olmayan ve dosya linkin yenilenmesini talep edenler olduğu için 1. mesajda yer alan sadece altın üyelerin indirebildiği dosyayı indirim ücretsiz bir siteye yükledim.
Belki ben guncelleme kelimesini yanlış yorumladım, dosya aynı ise mesele yok demektir. Ancak dosya. siteleri sorunlu bildigim kadarı ile

Adsız4.jpg

Son düzenleme: