cari hesap programı

Excel Vers. ve Dili
2003
çok uzun süre sonra siteye tekrar girmek nasip oldu. Benim cari hesap programına ihtiyacım var. yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. İstediğim programda

firma tanıtım kartı: bu kartta firmaya ait bilgiler. Satış yaptığım ve malzeme aldığım firmalar olmak üzere iki grup firma var. ve bu firmaların vadelerini burdan girmek istiyorum.

Stok tanıtım kartı: burda alınan ve satılan ürünlerin bilgilerini girmek istiyorum. burda belirleyici olan KDV oranıdır.(%8 , %18, %1, %0 )

parakende alış irsaliyesi: irsaliye ile alınan malzemelerin girişi
parakende alış faturası: daha önceden irsaliye olarak gelen ürünlerin faturasının giriş kısmı. (burda firma ismi girildiğinde o firmaya ait girilmemiş irsaliyeleri görebilmeliyim. bu gördüğüm irsaliyelerden kullanacağımı seçtiğimde daha önce girdiğim irsaliyenin içinde malzemele bilgileri ekrana gelirse süper olur) veya fatura ile gelen malzemelerin giriş kısmı.

parakende satış irsaliyesi ve faturası: bu kısımda aynı alış kısmındaki gibi olmalı.

tabi bunları girerken tanımladığım stoklarda da hareketleri görebilmeliyim.
mesela malzeme alışa işlerken
örneğin 1 adet kurşun kalem girişi yaptım. Stok seviyem 1 oldu.daha sonra 1 adet kurşun kalemi satış yaptım stoğum sıfıra düştü.
bunu irsaliye veya fatura işlerken malzeme cinsi kısmına yazarken ürünün son stok durumunu görebilsem buda süper olur .

birsürü şey istedim galiba.
Belki elinde bu istedikerime yakın bir programı olan yada tasarım aşamasında olan varsa yardım ederse eğer sevinirim.

şimdiden herkese çok teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2003
Sanırım çok şey istediğim için yardım eden yok galiba.