• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

CheckBox Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
CheckBoxlardan bir %8 diye ise % 18 Oranları verilemesi nasıl olur Konu Hakkında Yardımcı olacak arkadaşlar.

NOT: Gerekli Açıklama Örenk Dosyada Mevcuttur.

Merhaba.
ÇekBox'la değilde OptionButton ile Yapmanız gerekirse dosyayı aşağıda hazırladım.İsterseniz bir deneyin.:cool:
Dosya Güncellenid.
İstediğniz eklentiler yapıldı.:cool:

Son düzenleme:
Sezar Çoook Teşekkürler ederim ellerinize Sağlık Bir ricam daha olsa çok olmam herhalde OptionButtonların Sağ Tarafında bulunan (% 18 K.D.V.: ) Buradaki OptionButton tıklandığı Yazan % 18 ise Oraya % 18 K.D.V.: şekillin veya % 8 ise Oraya % 8 K.D.V.: veya KDV'sizdir İbaresi Kullanılabilinirmi?

OptionButton1 :% 18
OptionButton2 :% 8
OptionButton3 :KDV'siz Şeklinde 3 Tane OptionButtonlar Kullanacağım.Herhalde Konuyu Anlatabildim İnşallah.Şimdiden Teşekkürler.

Sezar Çoook Teşekkürler ederim ellerinize Sağlık Bir ricam daha olsa çok olmam herhalde OptionButtonların Sağ Tarafında bulunan (% 18 K.D.V.: ) Buradaki OptionButton tıklandığı Yazan % 18 ise Oraya % 18 K.D.V.: şekillin veya % 8 ise Oraya % 8 K.D.V.: veya KDV'sizdir İbaresi Kullanılabilinirmi?

OptionButton1 :% 18
OptionButton2 :% 8
OptionButton3 :KDV'siz Şeklinde 3 Tane OptionButtonlar Kullanacağım.Herhalde Konuyu Anlatabildim İnşallah.Şimdiden Teşekkürler.

Merhaba.
Dosyayı güncelledim.İstediğiniz eklentileri yaptım.
Önceki mesajımdan indirebilirsiniz.:cool:

Sn Baba

istediğiniz böyle bir şeymi dosyayı ineleyiniz

Özür Sezar üstadın verdiği cevabı görememişim sanırım aynı anda açmışlız dosyayı

Çook Teşekkürler Ellerinize Sağlık Allah Razı olsun

Geri