- Excel Vers. ve Dili
- Office 2010 Tr
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 19.01.2020
Peki.. çok çok teşekkür ederim bu kodları daha iyi anlayabiliyorum
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Evet bunlar ilk başlayanlar için daha uygundur.Ama ben kendime yapsaydım.Orada ilk yapmış olduğum gibi yapardım.5-10 satırda işi bitirirdim.Şimdi böyle artık bilemiyecem kaç satır olacağını.Peki.. çok çok teşekkür ederim bu kodları daha iyi anlayabiliyorum
Evren bey son yolladığınız kodlar tamamdır dediğiniz gibi baya uzun olacak ama koşmadan önce biraz apalamak lazım sanırım =) son bi sorum daha olacak verdiğiniz kodları ANA sayfaya kayıt yapıyor bunları DATA ve DATA2 sayfalarına ikisinede kayıt için hangi kodu eklemem lazım?Evet bunlar ilk başlayanlar için daha uygundur.Ama ben kendime yapsaydım.Orada ilk yapmış olduğum gibi yapardım.5-10 satırda işi bitirirdim.Şimdi böyle artık bilemiyecem kaç satır olacağını.
Hangi sayfaya yazılacaksa başlarına aşağıdaki gibi sayfa isimlerini yazmalısınız.Evren bey son yolladığınız kodlar tamamdır dediğiniz gibi baya uzun olacak ama koşmadan önce biraz apalamak lazım sanırım =) son bi sorum daha olacak verdiğiniz kodları ANA sayfaya kayıt yapıyor bunları DATA ve DATA2 sayfalarına ikisinede kayıt için hangi kodu eklemem lazım?
sat = [B][COLOR="Red"]Sheets("DATA").[/COLOR][/B]Cells(65536, "A").End(xlUp).Row + 1
If CheckBox3.Value = True Then
[B][COLOR="Red"]Sheets("DATA").[/COLOR][/B]Cells(sat, "A").Value = TextBox1.Text
sat = sat + 1
End If