CheckBox kaydetme..??

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19.01.2020
Peki.. çok çok teşekkür ederim bu kodları daha iyi anlayabiliyorum :)

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Peki.. çok çok teşekkür ederim bu kodları daha iyi anlayabiliyorum :)
Evet bunlar ilk başlayanlar için daha uygundur.Ama ben kendime yapsaydım.Orada ilk yapmış olduğum gibi yapardım.5-10 satırda işi bitirirdim.Şimdi böyle artık bilemiyecem kaç satır olacağını.:cool:

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Tr
19.01.2020
Evet bunlar ilk başlayanlar için daha uygundur.Ama ben kendime yapsaydım.Orada ilk yapmış olduğum gibi yapardım.5-10 satırda işi bitirirdim.Şimdi böyle artık bilemiyecem kaç satır olacağını.:cool:
Evren bey son yolladığınız kodlar tamamdır dediğiniz gibi baya uzun olacak ama koşmadan önce biraz apalamak lazım sanırım =) son bi sorum daha olacak verdiğiniz kodları ANA sayfaya kayıt yapıyor bunları DATA ve DATA2 sayfalarına ikisinede kayıt için hangi kodu eklemem lazım?

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Evren bey son yolladığınız kodlar tamamdır dediğiniz gibi baya uzun olacak ama koşmadan önce biraz apalamak lazım sanırım =) son bi sorum daha olacak verdiğiniz kodları ANA sayfaya kayıt yapıyor bunları DATA ve DATA2 sayfalarına ikisinede kayıt için hangi kodu eklemem lazım?
Hangi sayfaya yazılacaksa başlarına aşağıdaki gibi sayfa isimlerini yazmalısınız.:cool:
Kod:
sat = [B][COLOR="Red"]Sheets("DATA").[/COLOR][/B]Cells(65536, "A").End(xlUp).Row + 1
If CheckBox3.Value = True Then
    [B][COLOR="Red"]Sheets("DATA").[/COLOR][/B]Cells(sat, "A").Value = TextBox1.Text
    sat = sat + 1
End If

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Tr
19.01.2020
Evren Bey çok teşekkür ederim dediğiniz gibi oldukça fazla oldu ve zor oldu ama anlayarak yaptım :) en azından ezbere olmadı sayenizde yeni bir şey daha öğrendim.. Şimdide yeni sorunlarla karşılaştım onlar içinde ayrı bi başlık açtım tekrar tşkler iyi çalışmalar..