- Excel Vers. ve Dili
- excelxp
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Formül sonuç vermiyor Mahir Bey seri numaralarıyla ilgili değil un yazarsam toplamı 0,01 ile kepek yazarsam 0,08 le çapmasını istiyorum.
Sayın Yurttaş bilmeden bir yanlışlık yaptıysam özür dilerim. sorulara yanıt vermemekte ısrar ediyorsunuz demekle ne demek istediğinizi anlayamadım gayet açık bir şekilde un yazarsa 0,01 ile kepek yazarsa 0,08 ile çarpılmasını nı istediğimi açıkladım. Mahir Bey in vermiş olduğu formülü kepek satırında kopyalayıp yapıştırdığımda çalışmadı ama son mesajında dediği gibi yaptığımda çalıştı.
Sorulan sorulara neden yant vermemekte israr ediyorsunuz?
Yanıt verin ki çözüm, konuyu fazla uzatmadan ve dağıtmadan verilebilsin.
Daha net sorayım; siz sadece un ve kepek mi satıyorsunuz? Evet ise; Mahir beyin formülü doğru. Yok değilse, nedir bunlar? Tek, tek sayın ve bunların KDV oranlarını belirtin.
.
İyi çalışmalar.Sayın Yurttaş bilmeden bir yanlışlık yaptıysam özür dilerim. sorulara yanıt vermemekte ısrar ediyorsunuz demekle ne demek istediğinizi anlayamadım gayet açık bir şekilde un yazarsa 0,01 ile kepek yazarsa 0,08 ile çarpılmasını nı istediğimi açıkladım. Mahir Bey in vermiş olduğu formülü kepek satırında kopyalayıp yapıştırdığımda çalışmadı ama son mesajında dediği gibi yaptığımda çalıştı