combobox kullanma

Excel Vers. ve Dili
2007, ingilis
arkadaslar combobox-u nasil kullanacam.visual basice girmeden yani user form kullanmadan excelde developer bolumunde insert aracinin alt kisminda combobox bulunuyo shimdi onu sayfaya ekliyorum verileri icerigine giriyorum sorun bu mesela comboboxda konut secdim deyelim a5 hucresinde 19 degeri girsin hastahane secdim 22 degeri yuzme havuzu secsem 26 degeri bu tur islemin formulunu nasil yaza bilirim
yardim edin bana lutfen

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Linki inceleyiniz.

VERİ DOĞRULAMA (DATA VALIDATION)

Sorularınızı örnek dosya ile destekleyip açıklarsanız daha net ve hızlı yanıtlar alırsınız.

Excel Vers. ve Dili
2007, ingilis
omer bey oncelikle zaman ayirip sorumla ilgilendiginiz icin tesekkur ederim ornek bir tablo eklemek istedim beceremedim yani bakin bir tablo olusturdum ben bina kullanim amaclari ve sicaklik bolumunden ibaret 2 sutun var shimdi birinci sutunda konut otel hastahane cami boyle sheyler yazdim ikinci sutunda ise uygun sicakliklar shimdi istiyorum ki birinci sutundaki verileri comboboxa girim comboboxdan konut secsem karsisindaki rakam hucreye gelsin mesela a5 hucresine konut secende comboboxda 19 yazsin cami secende 15 yazsin tablo olarak kurdum bunu her binanin sicakligi karsisinda yaziyo ama combobox kimi nasil yaparim yardim ederseniz sevinirim cok vacib msn adresim: polad.refiyev@hotmail.com

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Sorunuzu küçük bir örnek dosya ekleyerek açıklarmısınız.

Excel Vers. ve Dili
2007, ingilis
arkadaslar ben bi turlu combobox hesabimi yapamadim yardim edin lutfen buraya dosyami nasil ekleyim ki bakasiniz