Control - F ile Arama yapmıyor

besen

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Professional Plus 2019
İngilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
11-12-2029
Merhaba dosya bana başka bir yerden geldi, Control - F ile Arama yapmıyor, üstteki satıra ben elle bilgi girdim, onu buluyor.
Sorun nedir acaba?
Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

mustafa1205

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 / 64 Bit - Türkçe
18-07-2026
Merhaba Sayın Besen. Dosyanızda bir sorun görünmüyor. Ben denedim normal çalışıyor Ctrl+F.
İsterseniz bilgisayarınızı yeniden başlatarak tekrar deneyin. Yada Office sürümünde bir hata oluşmuş olabilir. Başka dosyalarda da bir deneyin.
Aynı hatayı alıyor musunuz ? Ona göre Office sürümünü kaldırıp yeniden kurmanız gerekebilir...

besen

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
İngilizce
11-12-2029
Merhaba Sayın Besen. Dosyanızda bir sorun görünmüyor. Ben denedim normal çalışıyor Ctrl+F.
İsterseniz bilgisayarınızı yeniden başlatarak tekrar deneyin. Yada Office sürümünde bir hata oluşmuş olabilir. Başka dosyalarda da bir deneyin.
Aynı hatayı alıyor musunuz ? Ona göre Office sürümünü kaldırıp yeniden kurmanız gerekebilir...
Teşekkür ederim, sadece bu dosyada aranmıyor.

netzone

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
🅾🅵🅵🅸🅲🅴
⎝2024 64 Bit 𝙏𝙍⎠
🆆🅸🅽🅳🅾🆆🆂
⎝11 64 Bit 𝙏𝙍⎠
12-09-2027
Teşekkür ederim, sadece bu dosyada aranmıyor.
Merhaba, CTRL+F yaptığınızda bir pencere çıkıyor ama birşey (aradığınız şekliyle yazarsanız bizde bakalım) bulamıyor mu diyorsunuz yoksa CTRL+F açılmıyor mu demek istiyorsunuz?

besen

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
İngilizce
11-12-2029
Arama kutusuna sayfada yazılan bir kelimeyi yazdığımda b
Merhaba, CTRL+F yaptığınızda bir pencere çıkıyor ama birşey (aradığınız şekliyle yazarsanız bizde bakalım) bulamıyor mu diyorsunuz yoksa CTRL+F açılmıyor mu demek istiyorsunuz?
Arama yapmıyor, çıkan uyarı bu.
257471

netzone

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
🅾🅵🅵🅸🅲🅴
⎝2024 64 Bit 𝙏𝙍⎠
🆆🅸🅽🅳🅾🆆🆂
⎝11 64 Bit 𝙏𝙍⎠
12-09-2027
Peki Arama yerine sayfaya eklemiş olduğunuz Filitreden > içerir şeklinde sonuçlara erişebiliyor musunuz?

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Paylaştığınız uyarı mesajı CTRL+F ile değil CTRL+H ile çıkabilecek bir mesajdır...

Ayrıca dosyayı açtığınız haliyle (yani B-F aralığı seçiliyken) arama yapıyorsanız bir şey bulmaması normaldir. Çünkü excel seçili alanda arama yapar. Bu sorunu aşmak için tek bir hücreye tıklayıp arama yaparsanız bu sefer tüm sayfada arama yapacaktır.

besen

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
İngilizce
11-12-2029
Paylaştığınız uyarı mesajı CTRL+F ile değil CTRL+H ile çıkabilecek bir mesajdır...

Ayrıca dosyayı açtığınız haliyle (yani B-F aralığı seçiliyken) arama yapıyorsanız bir şey bulmaması normaldir. Çünkü excel seçili alanda arama yapar. Bu sorunu aşmak için tek bir hücreye tıklayıp arama yaparsanız bu sefer tüm sayfada arama yapacaktır.
CTRL + F ile çıktı. Herhangi bir aralıkta değil, tüm sayfada arama yapıyorum.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
CTRL + F ile çıktı. Herhangi bir aralıkta değil, tüm sayfada arama yapıyorum.
İlginç bir durum..

Ben CTRL+H ile B-H aralığı seçiliyken TÜMÜNÜ DEĞİŞTİR dediğimde yaptığımda dediğiniz uyarıyı aldım..

Görseli ektedir.

257484

257483