Cümle Oluşturma Etkinliği

Excel Vers. ve Dili
2003
Korhan Hocam, programı denerken sunu gördüm uzun cümleler dışarı taşıyor ve yazıcıdan alırken sorun yaşanıyor yani iki ayrı sayfa olarak çıkıyor. Bunun için nasıl bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Veya yukardan aşağı doğru yazarsak 30 civarı kelimeyi yukardan aşağı doğru yazabiliriz. Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Teşekkürler.
Bu konuda ne yapılabilir?Yardımcı olursanız sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
2003
Korhan Hocam, programı denerken sunu gördüm uzun cümleler dışarı taşıyor ve yazıcıdan alırken sorun yaşanıyor yani iki ayrı sayfa olarak çıkıyor. Bunun için nasıl bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Veya yukardan aşağı doğru yazarsak 30 civarı kelimeyi yukardan aşağı doğru yazabiliriz. Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Teşekkürler.
Yardımlarınıızı bekliyorum.Teşekkürler.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Uzun cümleler için örnek ekleyin ve nasıl bir görüntü istiyorsanız dosyada belirtin.

Excel Vers. ve Dili
2003
Üstadım uzun cümleleri eklediğimde tablo bölümünün çıktısını aldığımda iki sayfa olarak çıkıyor.Bunu tek sayfa halinde çıktısını almak istiyorum.Malum yüzlerce öğrenci var.Zaman tasarruf zamanı... Öğrencilerime vereceğim bu çıktıları düzenli hale getirecekler.Bir çalışma kağıdı olacak.Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Sayfa ayarlarından otomatik sığdır özelliğini kullanarak çıktınızı tek sayfa olarak alabilirsiniz.