- Excel Vers. ve Dili
- excel 2003
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 06/01/2027
Arkadaşlar merhaba,
Benim C klasörü altında bir klasörüm var ve bu klasör içinde aylık klasörlerim var ve bu klasörlerin içindede birden fazla excel dosyalarım var.
(C \ ÜRÜNLER \ OCAK ÇIKIŞ \ A.xlsx, B.xlsx, C.xlsx. ....)
ŞUBAT ÇIKIŞ \ A.xlsx, B.xlsx, C.xlsx. ....)
MART ÇIKIŞ \ A.xlsx, B.xlsx, C.xlsx. ....) gibi
Ben userform ile kullanıcıdan öncelikle aylık seçeceği klasörü istiyorum örneğin: o ay Mart çıkışlarını hesaplaması gerekiyor ise Mart klasörünü seçmesini istiyorum ve bu klasörün adını yani .value özelliğini bir değişkene atıyorum "k" gibi.Eğer kullanıcı Mart klasörünü seçti ise ben o klasör içinde ki excel dosyalarını açmak ve işlem yapmak istiyorum. Excel isimleri her ay sabit olup onları da adi= cells( i, j) gibi bir yerden alıyorum ve bu iki değişkeni birleştirip; excel dosyalarını açmak istiyorum
(C \ ÜRÜNLER \ OCAK ÇIKIŞ \ A.xlsx, B.xlsx, C.xlsx. ....)
ŞUBAT ÇIKIŞ \ A.xlsx, B.xlsx, C.xlsx. ....)
MART ÇIKIŞ \ A.xlsx, B.xlsx, C.xlsx. ....) gibi
Ben userform ile kullanıcıdan öncelikle aylık seçeceği klasörü istiyorum örneğin: o ay Mart çıkışlarını hesaplaması gerekiyor ise Mart klasörünü seçmesini istiyorum ve bu klasörün adını yani .value özelliğini bir değişkene atıyorum "k" gibi.Eğer kullanıcı Mart klasörünü seçti ise ben o klasör içinde ki excel dosyalarını açmak ve işlem yapmak istiyorum. Excel isimleri her ay sabit olup onları da adi= cells( i, j) gibi bir yerden alıyorum ve bu iki değişkeni birleştirip; excel dosyalarını açmak istiyorum
Workbooks.open Filename:= "C:\ ÜRÜNLER \ k & adi & ".xlsx" gibi bir metod ile ulaşmaya çalışıyorum, fakat kodum çalışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?