Dernek_Kayıt ve Tahsilat

Excel Vers. ve Dili
2013
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26.08.2020
Merhaba

Bir önceki konumu yanlışlık ile kilitlediğim için yeni bir konu açıyorum.
Basit bir dernek çizelgesi yapmaya çalıştım ama bazı aksilikler ve eksiklerim kaldı bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Biraz uzun olduğundan :):) ekte hem dosya hemde yapılmasını rica ettiklerimi bulabilirsiniz.

Ekli dosyalar

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
Biraz farklı yapı ile dosyanız ...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2013
26.08.2020
Biraz farklı yapı ile dosyanız ...
İlginize çok teşekkür ederim. Aslında ilk görsel felan çok güzel olmuş ama dosyayı renkler biraz boğmuş gibi bir de benim temelim de olan bir kaç bölüm yok. Eğer mümkünse dosyanın yapısını bozmadan bakabilirseniz sevinirm. Bunu kullanacak olanlar 40-45 yaşından sonra pc ile tanışan insanlar olacak.:biggrin:

ilginize çok teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
2013
26.08.2020
Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba

askm

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2010-2016
Sayın dragonflyvtr çalışmayı sanırım bir yerlerden bulmuşsunuz. Üzerinde düzenleme istiyorsunuz. (Uğraştırmayacak label değişikliğini bile yazmışsınız.)
Sorunuzdaki txt dosyasında Kayıtlı Üye Bilgileri Listesi ile ilgili kısmı bulamadım veya anlayamadım.

Excel Vers. ve Dili
2013
26.08.2020
Sayın dragonflyvtr çalışmayı sanırım bir yerlerden bulmuşsunuz. Üzerinde düzenleme istiyorsunuz. (Uğraştırmayacak label değişikliğini bile yazmışsınız.)
Sorunuzdaki txt dosyasında Kayıtlı Üye Bilgileri Listesi ile ilgili kısmı bulamadım veya anlayamadım.
Aslında çalışmayı buradaki derslerden ve destek alarak ben yaptım. Ama bir yerde karışıklık yaparak düzeltme yöntemini bulamadım.

Kayıtlı üye bilgileri Listesi Kapak Sayfasında bulunuyor. J ve K sütünlarında

İlginiz için teşekkür ederim.