devirli kasa defteri

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Seçtiğiniz hücrelerin üzerinde fare ile sağ click yaparak deneyiniz.Hücreleri seçip başka bir hücre üzerinde iken sağ click yaparsanız istediğiniz olmaz.

Excel Vers. ve Dili
2003
merhaba
öncelikle ana sayfadaki tarihlere tıkladığımda sayfalar otomatik olarak açılmıyor yeni sayfa eklemek için taşı kopyala yapıyorum başında xls yazıyor. bayi isimlerini yazdığımda başında hep 1 rakamı oluyor 1,2,3,4, ... gitmiyor yeni hücre eklemek için dediğiniz gibi yapıyorum malesef olmuyor

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
öncelikle ana sayfadaki tarihlere tıkladığımda sayfalar otomatik olarak açılmıyor
Bu sorunuzla ilgili daha öncede yapılması gerekeni anlatmıştım.
Eğer aşağıdaki gibi yaptıysanız hala sorun çözülmedi ise ,birde ana sayfadaki tarihlere çift tıkladığınıza emin olarak deneyiniz.

Merhaba,

Araçalar / Makro / Güvenlik den Düşük(Önerilmez) kutusunu işaretledikten sonra ilgili hücrelere fare ile çift tıklayarak deneyiniz..

yeni hücre eklemek için dediğiniz gibi yapıyorum malesef olmuyor.
Bu konuyla ilgili 23. mesajımda gerekli açıklamayı yapmıştım.Hala neden yapamadığınızı bende anlamadım.Bu konuyla ilgili boş bir excel sayfasında birkaç deneme yaparak deneyiniz..

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sanırım hücreleri birleştirememenizin nedeni CTRL tuşunu kullanarak hücreleri tek tek seçmeniz. Bu şekilde değilde birleştirmek istediğiniz hücrelerin tümünü, örnek olarak B37 ile E37 arasındaki hücreleri fare ile tek seferde seçip birleştirmeyi deneyiniz..

Excel Vers. ve Dili
2003
selam
hücreleri birleştirme oldu yaptım
gönderdiğim dosyayı incelerseniz tarihlerin üzerine tıkladığımda tarih yerine örnek2 sayfası açılıyor ardından hata veriyor. 2. bir sorun giderler kısmında numaralar alt alta en fazla 3 rakamdan sonrasını göstermiyor son bir sorun sanırım devirlere ait formüller yazılı değil

Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Gönderdiğiniz dosya hangisi ?

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Bu şekilde hata veren excel çalışmasını ekleyebilirmisiniz..

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sayın kumtanesi, resim dosyasını izlemiştim. Büyük ihtimalle Ana Sayfada bir hücreye * ifadesini kullanarak sayfa açmayı denediniz.
Hatanın kesin nedeni için ve diğer sorunuzdaki neden için Bahsettiğiniz excel dosyasını eklermisiniz.
Aksi taktirde konu hakkında sadece yorum yapılabilir.
Sorun ve Çözüm için hatalı örnek dosyayı eklemenizde fayda var..

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
gönderdiğim dosyayı incelerseniz tarihlerin üzerine tıkladığımda tarih yerine örnek2 sayfası açılıyor ardından hata veriyor.
Dosyadaki tarihler üzerine tıklanıldığında bir hata vermiyor.
Eğer siz tarihleri 25.01 şeklinde değilde 25*1 şeklinde giriyorsanız bu hatayı alırsınız.Yalnız örnek dosyanızda bu tür bi hatalı giriş göremedim.

son bir sorun sanırım devirlere ait formüller yazılı değil.
Diğer mesajlarımda bunlarıda ekledim.