Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir tane takvim hazırladım fakat veri girişine notlar eklediğimde ise yeşil alan günler kısmına yazdırıyor . bu sorunu çözmeme yardımcı olabşilirmisiniz?
veri girişi sekmesine notlar sütununa bir şey eklediğimde takvim sekmesine gelenler , takvimde yesil alan olan yerlere yani günler sekmesine gidiyor. bunu çözemedim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.