peki her yeni kodda bu işlemi yapmak zorundamıyım.kitap 1 i komple tarayıp getirse böyle bi şey yapılabilirmi ?
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Bu excel konusunda bu tür sorularınız ve yardımcı olan tüm arkadaşlarımızın cevapları karşısında birşeye ulaşamamanız ve akabinde,hocam iyide sorgulamayı nerde yapıyor birde burda formül tam olarka ne yapıyor açıklarmısın
demeniz karşısında..size sadece Kusura bakmayın demem gerekir.sanırım excel.web.tr benim sorumda çaresiz kaldı.
Ne güzel değilmi?.Anlayıpta anlayışla karşılayana!leventm' Alıntı:böylece yardımlaşma bireysellikten,toplumsal yardımlaşmaya dönüşecektir.
Ben size bu cümleyi yazmıştım. Sizde cevap olarakKitap2 deki Hesap kodlarına yeni ilave ettiğiniz kodları yazarsanız onlara ait değerleride getirir. Makro Hesap kodu değerlerini referans alıyor.
dediniz. Buna istinaden son kodu vermiştim. Elbetteki her yazdığım kodu mümkün olduğunca deneyerek buraya ekliyorum. Sanırım siz ne istediğinizi yeteri kadar ifade edemediniz. Ne istediğinizi tam açıklayıcı olarak yazarsanız ona göre inceleme yapabiliriz. Böylece siz cevap için çok fazla beklemezsiniz bizde boşyere kürek çekmemiş oluruz.peki her yeni kodda bu işlemi yapmak zorundamıyım.kitap 1 i komple tarayıp getirse böyle bi şey yapılabilirmi ?