Düşeyara ile ilgili bir problemim var

Excel Vers. ve Dili
Excell 2010 TR
Soruyu göndermeden önce forumda aradım fakat düşündüğüm gibi bir uygulama bulamadım
ekte gönderdiğim dosyada ki gibi genel adlı çalışma sayfasına girilen öğrencilerin okudukları bölüme göre oluşturulmuş çalışma sayfalarına otomatik kaydedilmesini istiyorum. Düşeyara ile yapmaya çalıştım fakat aynı veriyi birkaç kez çekiyor ben her kayıdın bir tane olmasını istiyorum
Değerli yardımlarınız esirgemezseniz minnettar olurum.
Ekli dosyayı görüntüle deneme.xls

İ

İhsan Tank

Misafir
iyide bir de ne yapmak istediğinizi yazsaydınız olmaz mıydı _?

kurcaladım ama bir şey bulamadım ne yapacağımı

Excel Vers. ve Dili
Excell 2010 TR
kusra bakmayın açıkladığımı sanmıştım açıklayamamışım demek
eğer deneme.xls dosyasını indirdiyeseniz orada Genel ve Makine Resim Kons. adında iki tane çalışma sayfası var benim istediğim şu; normalde bütün verileri elle genel adlı çalışma sayfasına giriyorum bu girdiğim verilerin otomatik olarak bölüm e atanması yani Makişne Resim Kons. adlı çalışma sayfasına sadece Genel adlı çalışma sayfasındaki Makine Resim Konstrüksiyon öğrencileri otomatik olarak eklenecek.

Düşeyara fonksiyonu ile yapmaya çalıştım ama bir kişiyi birden fazla aldığı için tıkanıp kaldım.
umarım bu kez daha iyi açıklayabilmişimdir.

İ

İhsan Tank

Misafir
kusra bakmayın açıkladığımı sanmıştım açıklayamamışım demek
eğer deneme.xls dosyasını indirdiyeseniz orada Genel ve Makine Resim Kons. adında iki tane çalışma sayfası var benim istediğim şu; normalde bütün verileri elle genel adlı çalışma sayfasına giriyorum bu girdiğim verilerin otomatik olarak bölüm e atanması yani Makişne Resim Kons. adlı çalışma sayfasına sadece Genel adlı çalışma sayfasındaki Makine Resim Konstrüksiyon öğrencileri otomatik olarak eklenecek.

Düşeyara fonksiyonu ile yapmaya çalıştım ama bir kişiyi birden fazla aldığı için tıkanıp kaldım.
umarım bu kez daha iyi açıklayabilmişimdir.
eki inceler misiniz
sayfaya tıkladığınızda otomatik veriler aktarılacaktır.

Ekli dosyalar