Ekders ve Haftalık Ders Programı

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
hocam ektekı dosyada
1 kişiye ait taşınmazların(özellıklerıyle bereber ada pafta parsel numaralarıyla brlıkte)görüntülenmesi gerekıyor nasıl yapabılırım

Dosyayı sonraki mesajımda bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Pro Türkçe
Sayın yurttaş,

Sanırım sizin ki de olmadı . İstenilen sanırım bir kişinin aynı anda çok kaydı var bu kayıtları aynı anda göstermek.

Her neyse gereken değişiklikleri yaptım ancak bir evelki uygulamanın yerine koyuyorum değiştirilmişi epey yer kaplıyor.

İyi çalışmalar:)

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
modalı;151315' Alıntı:
Sayın yurttaş,

Sanırım sizin ki de olmadı . İstenilen sanırım bir kişinin aynı anda çok kaydı var bu kayıtları aynı anda göstermek.

Her neyse gereken değişiklikleri yaptım ancak bir evelki uygulamanın yerine koyuyorum değiştirilmişi epey yer kaplıyor.

İyi çalışmalar:)

Sayın modalı soruyu yanlış algılamışım.

Sayın khun,

Dosyanız ekte.

Yukarıdaki dosyayı da sildim.

Dosyayı ekliyebilmek için bazı verilerinizi sildim.

Siz bu örneğe göre yaparsınız artık.

Son düzenleme:
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
15-05-2021
sayın yurttaş öncelikle ilginize tşk ederim.ama sizden ricam şu.ahmet adında bir kişinin bir excell tablosu içinde şöyle gösterimi gerekecek
soyadı babaadı adı ada no parsel no niteliği yüzölçümü gibi özelliklerini bir bütün şekilde gösterecek.özet tablodaki gibi ama farkı özet tabloda aynı kişilerden birini alıyor bu yapcağımız olayda hepsini alması gerekiyor.lütfen yardım edin

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
sayın yurttaş öncelikle ilginize tşk ederim.ama sizden ricam şu.ahmet adında bir kişinin bir excell tablosu içinde şöyle gösterimi gerekecek
soyadı babaadı adı ada no parsel no niteliği yüzölçümü gibi özelliklerini bir bütün şekilde gösterecek.özet tablodaki gibi ama farkı özet tabloda aynı kişilerden birini alıyor bu yapcağımız olayda hepsini alması gerekiyor.lütfen yardım edin

Bir dosyada nasıl istediğinizi gösterebilirmisiniz. Yani nasıl bir sonuç ve ne şekilde?