• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru EROM Puantaj tablosu

bkr-ylmz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2021
Merhabalar,
EROM programından ekteki formatta çıktı alıyoruz ve aldığımız çıktılardan analiz sayfasındaki 3 tabloyu oluşturmaya çalışıyoruz. Ay içerisinde farklı giriş çıkışlarda olduğu için bu işlem manuel olarak çok uzun sürüyor, bunu makro yardımıyla yada başka bir şekilde yapabilir miyiz, yardımcı olabilecek var mıdır, selamlar teşekkürler.

Ekli dosyalar

Selamlar, iyi haftalar,
Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı, yada yönlendirebilecek.

Merhabalar,
Programdan ekteki gibi personel bazlı çıktı da alabildim, özet sekmesinde elle yapmaya çalıştığım gibi özet tablo oluşturulabilir mi? Kişi sayısı 500 civarını buluyor, teşekkürler.

Ekli dosyalar

Yardımcı olabilecek var mıdır, ya da yol gösterecek, selamlar.

Çok teşekkür ederim, çok işe yarayacak, selamlar, saygılar.

Kart No da numaranın sonunda boşluk var, makronun içerisinde bunları silme şansımız var mı?

Merhabalar,
Programdan bütün listeyi başka bir formatta çekmeyi başardık, bunu eski raporun yerine koyduğumda makro çalışmıyor. İnceledim formatı aynı hale getirdim fakat bir türlü çalıştıramadım, ekte yeni formatı gönderiyorum bakma şansınız var mıdır, teşekkür ederim

Ekli dosyalar

verilerdeki karmaşıklık nedeniyle... macro tarih ile toplam kelimelerini arayıp kontrol etmekte... şimdi ilk 3 harfini kontrol ediyor.. bu harflerde oynama yapmamaya çalışın...
çalışma ekde...

Ekli dosyalar

Teşekkürler :)

Geri