Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar...excel 2007 kurdum bilgisayaıma ama virgül, nokta, eşittir, slaş, alt çizgi,parantez gibi tşların yerleri değişik..."Excel Seçenekleri" inden dil ayarını türkçe yaptım ama genede değişmedi...bir fikri olan varsa sevinirim...
merhaba arkadaşlar...excel 2007 kurdum bilgisayaıma ama virgül, nokta, eşittir, slaş, alt çizgi,parantez gibi tşların yerleri değişik..."Excel Seçenekleri" inden dil ayarını türkçe yaptım ama genede değişmedi...bir fikri olan varsa sevinirim...
öncelikle kısa bir test yapmanızı öneririm, Not defterini açın, bahsettiğiniz klavye tuşlarını orada da kullanın, aynı problem devam ediyorsa ki , ben klavye dil seçeneklerinizin ingilizce olduğunu düşünüyorum, Denetim masası/Bölge ve Dil Seçenekleri/Diller/Ayrıntılar/ Klavye seçeneğinizin türkçe olduğundan emin olun veya Görev çubuğunda saatin yanında Tr/EN seçeneklerinizi değiştirerek de denetim masası özelliklerine ulaşabilir veya değiştirebilirsiniz. iyi çalışmalar dilerim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.