Excel'i daha efektif kullanmak ve üst seviye veri yönetimi için hazırladığım eğitime bekliyorum.
Kapalı excel dosyalarında ve veritabanlarında nasıl çalışılacağını öğrenmek isteyenler bu eğitimi kaçırmasınlar.
Udemy, 213.000 kurstan daha fazlasının ve 57 milyon üzerinde öğrencinin yer aldığı online eğitim ve öğretim platformudur. Programlama, pazarlama, veri bilimi ve daha fazlası hakkında eğitim alabilirsiniz.
Forumda son zamanlarının popüler konularından olan kapalı Excel dosyaları ile nasıl çalışılacağını anlattığım eğitimi herkese tavsiye ediyorum. Uygun fiyatla almanız için aşağıdaki linkten eğitime ulaşabilirsiniz.
Udemy, 213.000 kurstan daha fazlasının ve 57 milyon üzerinde öğrencinin yer aldığı online eğitim ve öğretim platformudur. Programlama, pazarlama, veri bilimi ve daha fazlası hakkında eğitim alabilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.