• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel & ADO ile Kapalı Dosya İşlemleri ve Veri Tabanı Yönetimi Eğitimi

Erdem Akdemir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2016 PRO TÜRKÇE-İNG. 64 BİT
Merhaba,

Excel'de ADO nesnesi ile kapalı dosyalarla çalışma ve veri tabanı yönetimi konusunda UDEMY için bir eğitim seti hazırladım. Son zamanlarda forumda, bu konuda çok fazla soru geliyordu.Meraklısı ve ilgilenenler için faydalı bir eğitim olacaktır.

SQL komutları ile VBA ekranından veri sorgulama,ekleme,düzeltme,silme konularında dersler var. Kapalı yada açık excel dosyalarında verilerin hızlıca nasıl sorgulanabileceğini öğreneceksiniz.

Kendi öğrenme sürecinde yaşadığım Türkçe kaynak sıkıntısından dolayı bu eğitimi hazırlamak istedim.Eğitim'de makro yazmak için gerekli olan döngüleri, IF THEN ELSE yapısını, değişken tanımlamasını, dizileri ve kod kontrol etme konuları da var . ADO nesnesini kullanarak USERFORM üzerinden örnek bir çalışmada hazırladım.

Bakmak isteyenler aşağıdaki linkten ulaşabilirler.

https://www.udemy.com/course/ado-il...i-yonetimi/?referralCode=48581F5F14607E60AA9D

219280

Son düzenleme:
Hayırlı olsun abi, ellerine emeklerine sağlık.
İhtiyaç vardı bu ADO konularına, ilgi görecektir.
Umarım maddi olarak da katkı sağlar.

Selâmlar

Sağol Murat.
Umarım birileri faydalanır.

Erdem Bey,

Harika görünüyor. Elinize sağlık. Bu konuları merak edenler için iyi bir kaynak olacaktır.

Merhaba,
Bu eğitimi görsel video veya kaynak örnek dosyalar mı gönderiyorsunuz yoksa internet üzerinden kayıt olup site kaynaklarından mı eğitim izliyeceğiz..
Emekleriniz için teşekkürler.

@kemal bey örnek dosyalar eğitimde mevcut. Udemy üzerinden eğitimi izliyorsunuz.

Aldım ve başladım eğitime, teşekkürler.

Teşekkürler Erdem Hocam. Çok başarılı bir eğitim olmuş. Başladım bile....

Mustafa bey hayırlı olsun.Umarım faydasını görürsünüz.

El emeği göz nuru eğitime herkesi beklerim.
Kapalı dosya işlemleri ve SQL sorguları ile ilgilenen yada merak edenler için Türkçe başvuru kaynağı.

Sayın ERDEM_34,

Çok güzel hazırlanıp, işlenmiş bu kurs'u aldım. Hepimizin işine yarayacağını düşünüyorum. Emeğiniz için teşekkür ederim.

Desteğiniz için teşekkür ederim.Umarım faydasını görürsünüz.

Geri