Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar; ekteki dosyamda oluşturmak istediğim grafik hakkında açıklama yapmaya çalıştım.Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkür ederim...
Sayın Üstadlarım; araştırıyorum.Ek te yollamış olduğum resimcoluşturmak istediğim grafik türüne en yakın sanırım.
"Excel Box and Whisker Diagrams (Box Plots)" şeklin açıklama kısmında yazıyor.Ama bu grafik excel de yapılabilir mi bilmiyorum.Yardımcı olabilir misiniz?
Grafiklerle pek uğraşmadım. Sadece basit bir-iki raporda kullandım o kadar.
Bu nedenle size tam olarak yardımcı olamıyorum ama, webte bazı örneklere rastladım.
Belki siz de bu sayfaları bulmuş olabilirsiniz ama ben yine de göndermek istiyorum.
Sayın Murat OSMA,linklerinizi inceledim evet bir kısmını bende izlemiştim.Zaman ayırdığınız için çook teşekkürler...
Sayın ETEKİN,emeğinize sağlık..
Biraz uğraştım ama sanırım yapabildim.Dosyamı ekledim.Cevablarınız tekrar teşekkürler,iyi çalışmalar
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.