• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Excel Buton Komut eklemek

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Arkadaşlar gelir gider çalışması üzerine excelde çalışıyorum excel vermiş oldugum ektede Kayıt simgesine ekliyeceğim komut ne olabilir excel kayıt duşunu kullanmayıp bunu kullanmak istiyorum birde çıkış diye bir buton ekledim bu butonlada excelden çıkacam nasıl bir komut yazabilirim.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar gelir gider çalışması üzerine excelde çalışıyorum excel vermiş oldugum ektede Kayıt simgesine ekliyeceğim komut ne olabilir excel kayıt duşunu kullanmayıp bunu kullanmak istiyorum birde çıkış diye bir buton ekledim bu butonlada excelden çıkacam nasıl bir komut yazabilirim.

eki inceler misiniz

Ekli dosyalar

İhsan bey yardımcı olmuşsunuz sağolun ama çıkış yaparken kayıt onayı sormadan direk kapatıyor buda veri kaybına sorun olur bunu nasıl düzeltiriz.

İhsan bey kayıt yapmadan çıkmak istediğmizde uyarı verse bende kayıt ettikten sonra çıkmış olurum kayıt tuşunun görevi olmuş olsun yoksa fonksiyonu kalmıyor.

Evet böyle olmasını istiyordum İhsan bey sağolun gerçi onceden gördermiş oldugnuz komutları girmiştim ama şimdi açar tekrar dan bu komutları girerim teşekürler

Evet böyle olmasını istiyordum İhsan bey sağolun gerçi onceden gördermiş oldugnuz komutları girmiştim ama şimdi açar tekrar dan bu komutları girerim teşekürler

rica ederim
soru sormuşsunuz yanıtsız kalmasın istedim.
kolay gelsin :mutlu:

sağolun çok teşekürler yeni bi soru daha gönderdim gelir gider diye konuyu açtım.

lütfen yardım ederseniz sevinirim

iyi günler
hazırlamış olduğum bir excell tablosunda bir simgeye tıklayarak o tablodan çıkış nasıl yapabilirim?
bir diğer 3 olasılığım var a) sonuç "-" karşılığında "x" basıyor b) sonuç"+" karşlılğında "y" basıyor faka aynı zamanda sonuç"0" olduğunda " " olması gerekirken x yada y basıyor bunu nasıl yapabilirim. bana yardımcı olursanız sevinirim

Geri