Excel de Barkod

bu fontları windows' a tanıtacaksın. ( bu kısmı bildiğini düşünüyorum )

Ardından excel' i aç bir hücreye diyelim 123 yazdın. Bu hücretin fontunu bu zip içindeki fontlardan herhangi birini yaptığında o hücrenin içinde barkod halini göreceksin.

mehmett

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Arkdaşlar sayenizde barkod yazmayı öğrendik, teşekkürler.

Buna sevindim arkadaşım.

Þimdi bu barkod lı birde etiket programı koyduk mu buraya olayı bitirdik demektir. :)

ya arkadaşlar barkod için sanayi bakanlığından izin şa

kulağıma öyle bir şey geldi ama bilgim yok,bu bahsettiğiniz barkodlar kişisel kullanım için mi?

Kişisellikten kastın nedir ?

barkodf.zip dosyasındaki fontları kullanarak istediğin her yazının belli sınırlar çerçevesinde barkodunu yazabilirsin.

Bu olayı etiket için düşünürsen. Ã?rnek 100 adet ... üründen barkod etiketi bas dediğinde ( üretim işi ile uğraşanlar için ) 200 dolarlık barkod yazan etiket programı 2000 dolarlık barkod basan printer' e ihtiyacın olmaz. 200 dolarlık laser printer ile bu işi görürsün. ......

Daha çok bilgi verebilirim. Senin soruna cevaben.

Saygılar,

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2010 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13/03/2022
memosm aynen dediğini yaptım fontlara attım excel 123 yazdım ve barkodlu çizgiler de çıktı buraya kadar herşey çok güzel oldu fakat ben bunu printer den çıktı olarak aldığım zaman tam üç adet barkod okutma cıhazına okuttum fakat okumadılar üçüde ayrı markalar ve hepside full ascı karakteri okumaya programlılar yani okuyamayacağı barkod yok diye biliyorum çün kü bana öyle sattılar ve bu güne kadar her şeyi okudu benim daha önceki bahsettiğim font u da okuyordu ..... ama bunları okutamamdım acaba biryerde hata mı yapıyorum kii...

pardon arkadaşım
bende de hata var.
eksik söylemişim.
*123*
OLARAK YAZARSAN SORUN KALMAZ.
* İÞARETİNİ SÃ?YLEMEYİ UNUTMUÞUM.

Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
dostlar ben bununla ılgılı bı calısma yapmıstım bı bakın ıstersenız
Excelde Barkodlu stok takıp programı dıye gecıyor altta lınkı var

Not : programa su sıralarda depo takıbını eklemeye ugrasıyorum yardımcı olursanız sevınırım ( fazla zamanım yok 12 aralıkta askere gıdıyorum ok ? )

lınk

http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?p=55494#55494

ıyı gunler

Excel Vers. ve Dili
2003
barkodf.zip fond dosyasını ben mi göremedim arkadaşlar bakıyorum ama yok :(

Excel Vers. ve Dili
2003
mrb arkadaşlar bütün işlemler tamm ama barkod okumaya sıra geldimi okumuyo barkod yazıyo her şey tamm ama barkod okuyucu okumuyo yardımcı olabilcek varmı ... saygılar

Excel Vers. ve Dili
14,Türkçe
gönderirim dediğin 39 fontu gönderirsen sevinirim