Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
excel de kusurlu birsayıyı 20 ye blüp sonucu kusursuz vermes
Benimde kendime göre kurduğum mantıkla yapılmış halini ekliyorum.
Arkadaşımız 100 ve 50 lik banknot kullanmak istememiş, böyle durumlarda istenilen banknotlar Sıfır olarak yazılırsa o banknotlar dikkate alınmıyor. 1 Kuruş hariç diğerleri Sıfır geçilebilir.
Sn.duygu&orhan81 in sorunu çözüldü ama bana yeni bir sorun açtı.
sn. duygu&orhan81 in sorusuna forum içinde vermiş olduğum yanıtta bir hata farkettim fakat nerden kaynaklandığını çözemedim. Formül hatalı haliyle de çalışıyor. Sadece bilgi amaçlı soruyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.