Excel de sayfalar arasında ilgili hücrelerin birlikte güncelleme yapması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2007 TR
Firmadaki kişilerin görevleri veya ekipleri değiştiğinde yapacakları işlerin çalışma yerlerinin, ana sayfadaki personel listesi sayfasına göre güncellenmesi için nasıl formul kullanmalıyım. Ekteki dosyada sanırım istediğimi anlatabilmişimdir.Hatalarım olduysa acemiliğime verin yeni öğrenmeye başladım. Kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum,şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Tablonuzda bazı değişikliklerle birlikte birtakım kodlamalar yaptım.
öncelikle personel listesi sayfanızda veri tasnifi için kullandığım başlıkları mavi ile belirttim. (tasniflenecek veriler için bu alanların doldurulması gerekiyor)
Yine aynı sayfada "görev-zaman" sütununu görevi ve zamanı şeklinde ayırdım.
ayrıca 9,10.... sayfalarını sildim. (40 sayfasında oda numarasını değiştirerek listelerinizi alabilir yada 40 sayfasını çoğaltarak diğer oda no sayfalarını oluşturabilirsiniz.)
ekip numaraları sayfasında S/N: başlığı altındaki sıralama ve kodlama kriterinizi anlamadığım için herhangi bir işlem yapmadım.
Eki inceleyin. Eksik yada hatalı kısım varsa tekrar bakalım.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
MUYGUN çok teşekkür ederim.Çok güzel olmuş.Tam istediğim gibi. Diğer odalar içinde 40 daki fonksiyonların aynısını uygularsam olur herhalde.Beni büyük bir yükten kurtardın . Ellerin dert görmesin.İyiki varsınız.İyi çalışmalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...