rasimkirveli
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Ofis 2010 Tr 64 Bit
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
malzeme fiyatlarını yazıp farklı firmalarla karşılaştırıp yanına % kar koyup satış yapabilmek amaç sevgili moderatörüm.Merhaba,
Merak ettim, arkadaşın sorduğu soruyu anlayıp, açıklayabilecek bir kişi var mı? acep
çok teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş abi.Eki inceleyiniz.
abi soldaki iskonto miktarı ile ilgili bir sorun var galiba ona bakabilirmisinizRica ederim
sevgili adminim onu önceden profilimde belirttim. kullandığım ofis sürümü ve excel bilgim hakkında şeklinde.Merhaba,
Excel Vers. ve Dili jeet
Profilinizdeki yukarıdaki bilgiyi aşağıdaki linki inceleyerek uygun şekilde güncellemenizi rica ederim.
Bilgi - Profillerde yazan "Ofis Sürümü ve Dili" bilgisi hakkında
Merhaba Değerli Forum Üyeleri, Belki dikkatinizi çekmiştir. Son zamanlarda birçok üyemize açtıkları başlıklarda cevap vermeden önce "Kullandığınız ofis sürümü ve dili nedir?" şeklinde mesaj yazıyorum. Bu alanın kullanım amacı sizlere verilecek cevaplar için önem arz etmektedir. Bu sebeple bu...www.excel.web.tr

tamamdır adminim güncelledim. Teşekkür ederim.Bu bölümü güncellerseniz daha sağlıklı olacaktır.
Sağ üstte isminizi göreceksiniz. Oraya tıkladığınızda bir menü açılacak. Oradan "Kişisel Detaylar" bölümünden kullandığınız ofis sürümünü ve dilini güncelleyebilirsiniz. Bu şekilde mesaj yazdığınız pencerede ofis sürüm ve dili bilgisi direkt görünecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 258171
iskonto %10 hesaplanmıştır. siz istediğiniz gibi formülü güncelleyebilirsiniz.=B28*0,1
abi soldaki iskonto miktarı ile ilgili bir sorun var galiba ona bakabilirmisiniz
çok teşekkür ederimİskonto oranını değiştirmeniz yeterli