Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excel'in kendi menülerini kaldırıp, bu barda sadece kendi hazırladığım menülerin görünmesini istiyorum. Nasıl bir kod yazmam gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Excel için Örnek Uygulamalar bölümünü incelediniz mi? İsteğinize uygun bir çok örnek uygulama bulunmakta ....
Hepsini inceledim, aslında bir örnek dosya buldum. Ancak bu dosyadaki makrolardan nasıl yapıldığını çözemedim. dosyayı gönderiyorum. Bu programdaki gibi olsun istiyorum. Bana sadece excel menülerini kaldırıp hazır menümü koyacağım cod gerekiyor.
Bu şekilde dosya göndermek şık bir davranış olarak görmüyorum. O an açık olan diğer çalışma kitaplarının menülerini hepten kapatıyor. Tekrardan menüleri geri getiren bir buton koyabilirdiniz. Diğer arkadaşları uyarıyorum : Makroları Etkinleştirmeyiniz. Yoksa menüleriniz kaybolur. Ben bilgisayarı kapatarak menüleri geri getirdim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.